Melyikből ehetek inkább?
Figyelt kérdés
Ma a család kedvéért főzök pörköltet rizzsel és chilis babot is.Mindkettőt sovány sertéshúsból.Melyikből ehetek büntetlenebbül?
A kukacoskodók kíméljenek meg attól hogy mindkettő szemét kaja, és hogy inkább grillezett csirkemellet egyek salátával, jó?Tisztában vagyok vele hogy az jobb lenne ,de most ez van ebből kell választanom.
2012. márc. 9. 11:28
1/6 anonim válasza:
Teljesen mindegy melyiket eszed ha mértékkel eszel belőle, ha úgy akarsz fogyni hogy meg is tartsd akkor ne mindig csirkemellet egyél salátával mert én egy idő után biztos nem bírnám. Én mindenből eszek, rántott húst, pörköltet, tésztát stb. csak mértékkel.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi.Azt hiszem a chilis babot választom természetesen kis adagot kenyér nélkül.
2012. márc. 9. 11:37
3/6 anonim válasza:
a chilis babból egyél, mert a másikban rizs van és az hízlal. én Update (Schobert Norbi) szerint próbálok élni, és eredményesen fogyok és abban az van, hogy ne egyél rizst.
4/6 anonim válasza:
Mi az hogy hizlal?! Ha neked mondjuk 2000 kcal-ra van szükséged naponta és te azt csak rizsből fogod megenni akkor sem fogsz hízni....
5/6 anonim válasza:
Én mindkettőből ennék egy kis adagot, persze nem rögtön egymás után.
6/6 anonim válasza:
Akármelyikből ehetsz, de csak mértékkel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!