Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó alakot szeretnék tavaszra,...

Jó alakot szeretnék tavaszra, olyan 55 lenni most 62 vagyok, mivel menne hogy elérjem az álomsúlyt?

Figyelt kérdés

máciusra már jól néznék ki ha elkezdem a fogyokurát holnaptol? egészségesen étkeznék gyümölcs zöldség húsok,tojás,hal sok viz,tea :))

rendszerese erősitéssel futással mellette.

2013. nov. 29. 21:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Simán, szerintem ez reális. Ahogy nézem, kb. helyesen is akarsz nekiállni, látszik, hogy utánanéztél.

Csak az időpont furcsa egy kicsit... Pont így ünnepek előtt állsz neki? Felőlem nyugodtan, ha meg tudod állni, én nem tudnám. Egyébként sok sikert :)

2013. nov. 29. 21:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem simán megcsinálod tavaszig :) A módszer amit írtál szerintem teljesen rendben van, keress motiváló gondolatokat és képeket, én a hűtő belső oldalára tettem egyet, de az is jó, ha van egy ruhád, amiben jól szeretnél mutatni tavaszra, és olyan helyre rakod hogy sokszor lásd egy nap!

Sok sikert! :D

2013. nov. 29. 21:53
 3/4 anonim ***** válasza:

A szokásos "holnaptól elkezdem" szöveg... Addig megeszed az összes "tiltott" kaját, mi? Nem holnaptól kell, attól a pillanattól, hogy elhatároztad, lefogysz!

Én is most kezdtem neki, tegnap este bekattant valami, és nem érdekel, hogy most jönnek az ünnepek, simán meg lehet válogatni az ünnepi ételeket is.

2013. nov. 29. 22:09
 4/4 anonim ***** válasza:
És a karácsonyi kajálást is kihagyod?
2013. nov. 30. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!