Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segitenetek nekem?

Segitenetek nekem?

Figyelt kérdés
172-173 cm magas vagyok kb,70-71 kg es derek szelesegem 93 cm. Rohadtul elhiztam az egesegtelen dolgoktol a sok kenyer liszt teszta stb.. 14/F vagyok, megneztem egy ilyen internetes kalkulatort es az idealis test sulyom 45.4 - 65.2 kg-lenne, es most igy tulsujos vagyok, tudnatok nekem etrendet irni/kuldeni vagy barmi, h mit egyek mennyit hanyszor mert ez igy nem mehet tovabb! nem szeretnek enel jobban elhizni meg betegeskedni emiatt, kerlek segitsetek es valahogy olcson is jojon ki ez az egesz, elore is nagyon koszonom!!

2013. nov. 28. 16:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mert a barna színű fehér liszt sokkal ropogósabb. Én nem amatőr módon ironizálok, hanem csontig hatolva. A teljes őrlésű liszt semmiben nem különbözik a fehértől. Csak illatában, meg némileg a színében de ez teljesen mindegy.
2013. nov. 29. 21:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Ahelyett hogy itt alokoskodsz, miert nem irod le hogy akkot meg is mit kellene enni? En legalabb gyakorlati segitseget nyujtottam, nem csak okoskodtam. Amugy meg utallak taplalkozasi harcmuvesz. Eleg a baromkodasbol, allits ossze egy egy napi NORMALIS HETKOZNAPI EMBEREKNEK VALO etrendet es irdd le ide!
2013. nov. 30. 08:14
 13/13 anonim ***** válasza:

Az miért gyakorlati segítség, hogy először a liszt kerülésről írsz, aztán meg valami lisztes kaját ajánlasz evésre? Ezt leírni sem volt érdemes, mert önmagad előző írásának mondtál ellent.

Régen én is ilyen voltam ám. Sose toleráltam az intoleránsokat (ha-ha).

Ne egyen kenyeret-pászkát, egyen helyette zöldséget. Az is ropogós, ennyire bonyolult a gyakorlatban.

2013. nov. 30. 08:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!