Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha a 2 zsömle helyett egy tál...

Ha a 2 zsömle helyett egy tál rizst eszek meg 1 virslivel, akkor az segíthet a fogyókúrában?

Figyelt kérdés
22/f
2013. nov. 28. 01:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mekkora a tál és hogy mikor eszed meg?! De ha csak ennyit változtatsz, attól csodát ne várj!
2013. nov. 28. 02:08
 2/8 A kérdező kommentje:

vacsorára, pl este6-7kor, és kis tál rizs :)

meg persze sportolni is el szeretnék kezdeni

2013. nov. 28. 02:36
 3/8 anonim ***** válasza:
70%

Este már ne egyél se rizset és főleg ne zsemlét! És éppen virslit sem kellene, mert senki nem tudja mi van benne....

Ha egyszerű kaja kell, akkor egyél estére 180-200g sovány túrót!

2013. nov. 28. 02:50
 4/8 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem meg k.basz.ttul nem tudjuk, hogy hánykor fekszik le, mit evett egésznap. Úgyhogy egyed a rizst!
2013. nov. 28. 07:52
 5/8 anonim válasza:
Én a következő módszert tudom neked javasolni: napközben egyél zöldséget(pl salátát), este meg főtt kaját. Párolt zöldség, rizs, stb. Nekem bejött.
2013. nov. 28. 08:26
 6/8 anonim válasza:
Reggelire meg zabpelyhet.
2013. nov. 28. 08:27
 7/8 anonim ***** válasza:
37%

1. még mindig elég távol vagy attól, hogy az őseid nem rizst vagy búzát ettek, hanem megöltek egy állatot és azt. Vagy nem ölték meg, és akkor nem nagyon ettek.

2. igen, a rizs valamivel jobb mint a búza zsömle. DE csak akkor, ha tartod a gluténmentes táplálkozást, és nem csak vacsorára.. ez valahol egészséges, de azért csak ettől nem sok fogyást várnék. Az elhízás oka a nagy mennyiségű szénhidrát fogyasztás, ilyen szempontból a rizs sem fogyókúrás..

2013. nov. 28. 08:48
 8/8 anonim válasza:
a,úgy csak szólok hogy a reggelire zabpehely nem jó szerintem. mivel nem laktat a müzli és a tej hizlal..
2014. jan. 2. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!