Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segítene valaki a fogyókúrában...

Segítene valaki a fogyókúrában? (többi lent)

Figyelt kérdés

Fél év alatt kb. 15 kg-t szedtem fel. Most 81 kg vagyok. Az a baj, hogy nagyon nehezen viselem a diétákat és hamar is feladom. Az hogy 6 után ne egyek nem megy, mert ha eszek 6-kor akkor 9-re úgyis éhes leszek. :(

Fél éve kb 67 kg körül voltam. Rosszabb időszakon vagyok túl, elhanyagoltam magam nagyon és ezért híztam meg.

17/lány, 178 cm.

2013. nov. 11. 19:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Semmi gond, ha eszel 6 után.

Hmmm... Meg kéne nézni, milyen alapvető hibák vannak a táplálkozásodban, amin változtatva jobb esélyed van a fogyásra... S persze Te ismered magad, ne próbálj olyat erőltetni, ami úgyse megy vagy hatástalan (pl. ha ajánlják az almát édességvágyra, de Te attól legfeljebb éhes leszel, akkor az nem jó ötlet). Sok módszerrel fogyhatsz, találd meg azt, ami Neked jó.

Tehát, milyen az étrended? S mit vagy hajlandó változtatni rajta, ami nem tűnik nagy lemondásnak?

2013. nov. 11. 21:00
 2/7 anonim ***** válasza:
S persze mozogj :)
2013. nov. 11. 21:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Ma is 6-kor ettem utoljára. Gyümölcssalátát ettem, de már most éhes vagyok. Ma már megpróbálom kihagyni, hogy egyek még. Sok húst eszek, tésztát, krumplit. Gyümölcsöt eszek hellyel-közzel, zöldséget szinte egyáltalán nem. Próbálok változtatni, Kezdek felkelni a rosszabb időszakomból, így új étrendet is szeretnék próbálni. :)
2013. nov. 11. 21:06
 4/7 anonim ***** válasza:
6 után is kell enni három óránként mikor ébren vagy
2013. nov. 11. 21:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Meg kell mondjam, nem vagyok szakértő, de még a tutit megmondó se, csak érdekel a táplálkozás, fogyás témakör :)

Nos, nagyon sokaknak célszerű visszafogni a szénhidrátbevitelt ilyenkor, főleg a keményítő és cukor vonalon, a zöldségek sokkal jobbak. Most nem mesélek az inzulin, GI s efféle témákról, rá lehet keresni.

Nyilván a mennyiség se mellékes, de ez evidens. Ha sokat vagy éhes, pedig nem eszel nagyon keveset, akkor érdemes étrendet változtatni. Nekem a szénhidrátcsökkentés bejött, legalábbis az első 10 kiló esetén. Szénhidrátdúsan többet is ettem s éhesebb voltam.

Persze nem vagyunk egyformák, de a testünk működése alapján volt benne logika.

2013. nov. 11. 21:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem KELL enni 3 óránként. Jól is néznék ki, ha folyton ennék, mindennap kalóriatöbbletem lenne. S ha jóllakik az ember, nem feltétlenül éhezik meg hamar. Ez is emberfüggő, kinek mi passzol. (Elég sok fogyókúrás és egyéb táplálkozási szabályt megszegek, mert nekem nem jók s ez így van jól.)
2013. nov. 11. 21:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Lehet nem volt a legjobb ötlet, de megittam 2 pohár vizet és 2 szem háztartási kekszet ettem most. Eltelített, remélem már nem leszek éhes :D ez az első napom :S
2013. nov. 11. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!