Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ha minden nap...

Szerintetek ha minden nap tornázom 1 órát (ami elég kemény) akkor egy idő után megunhatom?

Figyelt kérdés
Inkább ne tornázzak minden nap? Mi a véleményetek?
2009. nov. 20. 22:03
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
szerintem midnen nap mozogj fél órát, és ha van kedved vagy gyorsabban akarsz változást akkor minden másnap egy órát, ne ugyanazt a mozgást csináld feltétlen minden nap, hanem lehet más-mást vagy összeállíthatsz te magad is egy heti edzés tervet, nem hiszem hogy uncsi lessz
2009. nov. 20. 22:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Tegyél be mellé zenét :), valami pörgőset és mindig mást :)

Nekem így sikerült, így nem untam meg :)

2009. nov. 21. 07:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, egy aerobik dvd-re tornázom, de nem unalmas élvezem, csak nagyon kemény!
2009. nov. 21. 09:57
 4/4 anonim válasza:

Eljön az idő, hogy egy óra nem lesz durva :)

nekem a harcművészetek jöttek be nagyon, főleg az aikido-judo stb. dobálós-önvédelmik,

társas cselekvés, szórakozás, eszméletlenül akrobatikus, meglepődsz minden órán, hogy "Te jó ég! Ezt én csináltam?!"

annyit emelgetsz, és huppansz földre-kelsz fel, hogy annyit edzel, mint egy aerobic foglalkozáson,

és nem hallottam még egy órásról, általában kettő szokott lenni. A zsírégetés meg ugye fél óra után indul be.

Ha a társaság is jó, megunhatatlan.

2009. nov. 22. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!