Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen volt eddig az étrendem?

Milyen volt eddig az étrendem?

Figyelt kérdés

reggeli: kb 50g müzli, 1 pohár zsírszegény natúr joghurt

suliban (du. fél4-ig): 1 alma, 1 narancs, 1 répa, 1 paradicsom

ebéd: tökkrémleves cukor, liszt nélkül, kis adag főtt zöldség (karfiol, répa, brokkoli),1 alma

Mit lenne jó vacsira enni? Vegetáriánus vagyok..

17/L 176/70

2013. nov. 27. 16:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Meg vacsi elottre uzsonnat is ajanlok.abonett puffassztott rizs ilyesmi.vacsira egy jo zoldsegleves, zoldseges teszta illetve rizs
2013. nov. 27. 16:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát pedig valahonnan több fehérjèhez kéne jutnod. A joghurt miatt gondolom, hogy a tùròt is megennèd. Vagy tojàssal hogy àllsz? Amit eddig érték szerintem nagyon kevés, lehetnél sokkal több zöldséget, iskolába tk kenyeres szendvicset. A mûzlit lecserèlhetnéd zabpehelyre, azt felturbòzhatod magvakkal, gyümölccsel
2013. nov. 27. 17:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Most ettem egy kis túrót. Tojást is szeretem. Nagyon sok tejterméket ennék, ha nem állítanám le magam amúgy :)
2013. nov. 27. 17:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Feherjehez jutsz a huvelyesekbol.lencse bab sargaborso.stb.ajanlom figyelmedbe david campbell the china study cimu konyvet.magyarra is le van forditva csak nem pontosan ugrik be a cime
2013. nov. 27. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!