Ez eddig milyen mára? 46 kg / 164 cm
Véleményetekre lennék kiváncsi, tudom, nem tökéletes de tömegelés;
1 zacskó jóreggelt keksz plusz 25 g knoppers
egy zacskó rizs, 300 g csirke
2 db alma, 1 db mandarin
muszáj lenne tömeget felszednem... most már. Én ezt baromira nem érzem kevésnek, amit eddig megettem. Jó ez így?
Tömegelni lehet egészségesen is.
A rizs, csirke jó.
A jóreggelt fos, knoppers nem tudom mi, képzelem hogy ez jót jelent..
Lehetne egészségtelenebb is, és a knoppers ajándékba kaptam, és nem akartam se bunkó se lenni, meg a knoppers finom.
Mit tanácsoltok, mennyit kellene még enni, és akkor mit?
Itt szépen kiszámolhatod, hogy mennyit:
Tömegelek, èn így kajálok :
50-60 g zabpehely kevés vízzel, mikròban megpuhítva, hozzá 100 g tökehal, vagy amikor van itthon, akkor paradicsomos heringkonzerv, az zabpehellyel rohadtfinom :D
Kb 100 g tk rozskenyèr, light sajtkrèm, csirke/ pulykamell sonka, bele zöldség.
50 g rizs, fagyasztott zöldsèggel megfőzve, hozzá 2tojás, szintèn főzve.
Edzés után fehérjepor + gyors ch ( dextròz)
Rá 50 percre 50g rizs 100-150 g csirkemellel, zöldséggel.
Este most salátát ettem, kefirrel leöntve. + este még eszek 150 g zsírzsegény tùròt.
Napközben rágcsáltam napraforgò magot, meg egy kis kòkuszreszeléket, de ha van itthon, akkor olajos magvakat. Plusz lecsùszik a nap folyamán 1-2 alma,narancs,v körte, attòl függ.
Ez egy olyan nap amikor rendesen viselkednek ami a kajàt illeti. :D
Szépen hízok.
Szóval figyelj a minimum 3-4/ ttkg ch-ra, és legyen szerintem 1,5/ttkg fehérje, mert ha jòl èrtem, nem edzel. Vagy 2ttkg + edzés, az jobb lenne.
Mert ez tömegelés, a hízni vágyásra ne hùzd rà ezt a szòt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!