Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kondi teremel le lehet fogyni?

Kondi teremel le lehet fogyni?

Figyelt kérdés
Ha igen heti hányszor ? és miből csináljak többet ? Hasamról szeretnék fogyni meg a csipömröl!! Értelmes Válaszokat köszi előre is
2013. nov. 26. 13:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mit csinálsz ott. Ha mondjuk csak a büfébe mész, akkor nem. :D
2013. nov. 26. 13:11
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
Táplálkozás kérdése, mindig.
2013. nov. 26. 13:14
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
Ha a táplálkozásodon nem változtatsz, akkor biztos, hogy nem fogsz fogyni.
2013. nov. 26. 13:30
 4/8 anonim válasza:
45%

Értelmes választ egy értelmetlen kérdésre?

Szerinted attól fogsz lefogyni ,hogy kondierembe jársz??

Egyél kevesebbet, tudatosan étkezzél, nézd meg miből mikor mennyit, felejtsd el a zsíros, cukros ételeket, fussál, ússzál, és akkor lehet ,hogy le fogsz fogyni!

2013. nov. 26. 13:37
 5/8 anonim ***** válasza:
57%
Ez nem igaz, hogy a táplálkozás kérdése csak...Én amikor jártam, egy fél évig, 15 kg-t dobtam le magamról, heti 3-4x voltam...és mindenfélét csináltam..Edzettem hátra, hasizom, lábra, fekvőtámasz meg szaladás.
2013. nov. 26. 13:54
 6/8 anonim ***** válasza:
60%
A táplálkozás a meghatározó. Ez különbözteti meg edzés mellett a hízást és a fogyást. Mivel mindkettőt lehet, konditermi edzés mellett is, karatézás mellett is, meg semmittevés mellett is.
2013. nov. 26. 14:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Én mindig ugyanazokat a dolgokat eszem, meg ugyanannyit és mégis fogyok, ha sportolok és hízok, ha nem. Ennyire egyszerű. Lehet észt osztani, de a személyes tapasztalatnak valahogy jobban hiszek....én kérek elnézést. :))
2013. nov. 26. 18:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem kell elnézést kérned, még mindig nincs igazad, hogy ironikus elnézést kérj miatta.

Ha fix étrendet feltételezünk, akkor adott esetben tényleg jelenthet az edzés többlet kalória leadást - és így járhat fogyással a pihenés ezzel szemben energia takarékosságot, így az alap, nem túl jó étrend súlygyarapodáshoz vezet.

Ez egy darabig működik, aztán a nem túl szerencsés étrend hatása lesz az, hogy idővel nem fog menni a fogyás, függetlenül az edzéstől. És eljutunk a zsíros sportolók esetéig. A nem jó étkezési szokások mindig megbosszulják magukat, tehát meghatározó fontosságú lenne jól enni.

Továbbá nem csak elhízni lehet, és elhízni sem csak a következő 1-2 évben lehet. Lehet rengeteg táplálkozással összefüggő betegséggel közelről megismerkedni, és ezek kialakulása lassú. Nem a mozgáson múlnak.

2013. nov. 26. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!