Kövér vagyok? 167 cm/74 kg
Figyelt kérdés
3 km-re lakok az iskolától, ezt a távot gyalog/biciklivel szoktam megtenni oda-vissza. Szoktam járni futni, kondizni,dvd torna, de ezek csak ritkán. Elég izmos vagyok,a csontozatom is erős, vádlim nagyon izmos. Azt mondják, hogy 55-60 kilónak nézek ki és hogy nem vagyok kövér. De én annak érzem magam!
Szerintetek? Lehetséges, hogy tényleg kövér vagyok, csak a környezetem "hízeleg"
2013. nov. 21. 18:40
21/22 anonim válasza:
Nagyon kövér vagy egy nagyobb kalória égetés kb úgy 5-6 km jobb lenne és futni oda vissza. Vagy a végén disznótor lesz már bocsánat a kifejezésedért. A környezeted meg csak a hátad mögött mondja Oui Oui ott a koca!! 15/L
22/22 anonim válasza:
Futni oda vissza. Ez minden problémát megold. Megyek én is, hátha másnaposságon is segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!