Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen fokú elhízás kell...

Milyen fokú elhízás kell ahhoz, hogy a boka is kövér legyen?

Figyelt kérdés

Úgy értem, ha tapogatom a bokámat, olyan mintha egy elhízott hasat, combot tapogatnék. Puha, be tudom nyomni, fel is tudok csípni róla hájt / bőrt néhány részen, mint egy hájas hason szokás.

173 / 66 vagyok.

2013. nov. 17. 02:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez alkati kérdés. Rajtam régen volt 36 kiló felesleg, de a bokám akkor is vékony volt.
2013. nov. 17. 05:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
El kell keserítselek, az nem háj, hanem a szíved vacak és vénás keringési zavarra utal a tünet, mint ilyen orvosnak nem ártana megmutatni. A boka nem hízik.
2013. nov. 17. 07:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Nyilván a vádlijáról beszél :D

Nem biztos, hogy az háj, szimplán nem mozogsz eleget, és nincs elég izmod, azért lötyög a húsod.

2013. nov. 17. 09:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem kb 15 kg felesleg után kezdett látszódni, de azt is csak én vettem észre, hogy azelőtt nem olyan volt. Most, hogy fogyózom szépen le is ment.

szerintem neked nem háj van a bokádon hanem víz. Tanácsos lenne felkeresni vele egy orvost.

2013. nov. 17. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!