[link] , [link] olyan a hasam mint a jobb oldali nőnek, meg a másik képen. a lábam olyan mint ennek a nőnek:http: //www.nlcafe.hu/sztarok/20100715/tlagos_ducit_not_szeret_roger_federer/
3-4 hónapja még eléggé vékony voltam. de most rámszaladt 34 kg. az előbbi képek alapján kövér vagyok? 17 L (170cm, 95kg)
Hát inkább molett:/ mondjuk én beszélek a 164 cm 63 kg-ommal-.-
2013. nov. 17. 21:09
2/17 anonim válasza:
Neeeeeeeeem, áááá..
Komolyan nem látod magadon?
A gluténevőknél megesik, hogy felcsúszik 10-20-30 kiló, de hát ezért próbáljuk lebeszélni az embereket a gluténevésről. Nagyjából sz.arnak rája, az a tapasztalat, de nem baj (nekünk).
Konkrétan nem az az érdekes szerintem, hogy kövér vagy, az egy dolog, egy következmény. Hanem hogy pontosan mi a betegséged.
2013. nov. 17. 21:13
3/17 anonim válasza:
Nekem konkrétan nem jönnek be a 60kg feletti lányok, de ez van, kinek a pap kinek a papné. Vannak olyanok, akiknek meg ez tetszik. Szóval, erre nem tudok válaszolni, hogy kövér vagy, hidd el vannak nálad nehezebb lányok is, ha így jól érzed magad, akkor meg szerintem tök mindegy.
2013. nov. 17. 21:14
4/17 anonim válasza:
34 kg csak ùgy nem szalad magától, fôleg nem 3-4 hònap alatt. Megpròbàlhatnád akkor leadni. És ha nem a mértèktelen zabálás van a háttérben, ami elképzelhetö, akkor szerintem vizsgáltasd ki magad, mert ez nem normàlis.
2013. nov. 17. 21:16
5/17 anonim válasza:
"Felszaladt 34 kg"????????? Az meg hogy?
Oké, felszalad 1-2 kg, a többit már hízásnak hívják!
Igen, kövér vagy!
2013. nov. 17. 21:18
6/17 A kérdező kommentje:
ez van :P
2013. nov. 17. 21:23
7/17 anonim válasza:
Gyanítható volt eddig is, hogy ez van.
De mi legyen eztán?
2013. nov. 17. 21:25
8/17 anonim válasza:
3-4 hónap alatt plusz 34kg? Azonnal fordulj orvoshoz! Mert ha nem zabáló versenyt rendeztél ez idő alatt, akkor a pajzsmirigyeddel komoly baj van.
2013. nov. 18. 11:27
9/17 anonim válasza:
de most komolyan...miert kell mindenkit cikizni?!?!? ha nem tudtok normalisan valaszolni,inkabb hagyatok...sztem ugy vagy jol,ahogy jol erzed magad ;)
2013. nov. 18. 15:51
10/17 anonim válasza:
Ha nem tudunk normálisan válaszolni...
Konkrétan?
Szerintem közelében sincs a 'normálisnak' az, hogy "sztem ugy vagy jol,ahogy jol erzed magad "
Elméletben ez szépen hangzik, gyakorlatilag viszont semmitmondó, csak azért mert 'jól érzi magát' egy hormonzavaros nő még nem lesz jól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!