Szerintetek kövér vagyok?
[link] , [link] olyan a hasam mint a jobb oldali nőnek, meg a másik képen. a lábam olyan mint ennek a nőnek:http: //www.nlcafe.hu/sztarok/20100715/tlagos_ducit_not_szeret_roger_federer/
3-4 hónapja még eléggé vékony voltam. de most rámszaladt 34 kg. az előbbi képek alapján kövér vagyok? 17 L (170cm, 95kg)
Ha megoldást írunk, úgysem fogadja meg.
Minimum mutassa ki az igényét, hogy kíváncsi a megoldásra. Akkor legalább gyaníthatjuk, hogy lenne értelme leírni.
De azért, hogy egy újabb 17 éves unatkozó lány kérdésére segítőkészen válaszoljunk hogy aztán úgyse tegyen semmit, fölösleges. Azért kommunikálunk vele, hogy leírja mit szeretne pontosan.
A negatív kritikák miatt. Mondjuk én igyekszem nem bántóan írni, de nem azért hogy a pszichéje egészségét védjem.
Azzal egyetértek, hogy nem kell bántani egymást, névtelenül, egy fórumon sem.
De elsősorban azért, mert bánt minket eléggé a világ.. tehát egy 17 éves lánynak 95 kilóval élni bőven több mint kis bántás.. túlmutat enyhe lelki sérelmeken.. Pofoznám a felelősöket, az biztos, nagyjából ez az a kérdés ahol a kulturáltságom igen messziről figyel csak, de nem szól bele.. Nem véletlen, hogy a kérdező lány és egy csomó társa, idősebb és fiatalabb férfiak és nők hasonló helyzetben vannak. Márpedig a felelősök jelenlétében őszinte vágyam lenne kéz- és lábfej csontokat törni.. igen, viperával, mert mocskos játék az amit csinálnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!