Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek is kövér vagyok...

Vancsicsi97 kérdése:

Szerintetek is kövér vagyok és le kéne fogynom?

Figyelt kérdés
173 cm magas vagyok és 65 kg... A suliban mindenki az iskolában folyamatosan cukkol hogy le kéne még adnom pár kilót az anyukám mondja hogy már nem kell stb... de már nem is eszek direkt hogy lefogyjak már kajára sem tudok nézni és még mindig szerintem is kövér vagyok meg szerintük is ... mit tegyek ?

2013. nov. 13. 19:35
 1/3 anonim válasza:
Szerintem tök normális vagy, így leírtak alapján, bárcsak én is ilyen lehetnék :/ egyébként meg szánalmas az olyan tinip*csa (nem rád értem), aki 45 kiló, vasággyal együtt, és még fogyni szeretne és az önértékelési problémáit másokra vetíti ki, cikizés formájában, az ilyenekkel ne is törődj, inkább próbáld elfogadni magadat :))
2013. nov. 13. 19:47
 2/3 Vörösnefelejcs ***** válasza:

A lányom 58 a 175-höz, én meg 73... kettőnk közt vagy. :)

Nemtom hány éves vagy, de ahogy nősz, egyre kevesebbet fogsz azon agyalni, hogy mások mit mondanak. Majd észreveszed, hogy azok a "menők", akik nem foglalkoznak a többiek véleményével, hanem mennek a saját fejük után. MIndenki törődjön a saját dolgával: te meg szoktad mondani másoknak, hogy milyenek legyenek?

És mindenki legyen egyforma?

Te érezd jól magad, úgy, ahogy vagy. Egyébként, ha túl keveset eszel, megáll a fogyás. :) Becsszó.

2013. nov. 14. 07:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen a válaszokat :))
2013. nov. 15. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!