Mennyit kellene fogynom? Nagyon kövér vagyok vagy husos? KÉP
Figyelt kérdés
55kg voltam és most vagyok 60 .. ez az 5 kiló is nagyon meglátszik! esetleg nem tud valaki nekem egy étrendet vagy vmit küldeni , hogy segítsen vele? Comb, has.. amit nagyon utálok ... Léci Segítsetek...
2012. aug. 8. 22:30
1/7 anonim válasza:
Szerintem nincs baj az alakoddal, de az 55 tényleg jobb lenne.
2/7 anonim válasza:
ez pont úgy néz ki mint te :))
de amugy lehetne még fogynod 5-10 kilót
szálkásító diéta:
fehérje: napi szükséglet:2.5*testsúly kg
szénhidrát:1.5-2.5* testsúly kg
kerüld a zsíros cukros kajákat és a gyümölcsöt is!
nagyrészt ebből álljon:
fehérje:sovány húsok pl: csirkemell, marhahús, tojás, estére túró
szénhidrát:rizs, pufirizs, zab, teljes kiőrlésű kenyér
kéne mellé aerob edzés heti 3-4* 40-50 percet pl: futás,bicikli
ezzel lehet fogyni :)
4/7 anonim válasza:
És hány centihez vagy 60 kg? 140-hez? Mert elég vaskosnak tűnsz, már bocsi. Tornázz sokat, és ne egyél annyit. Ennyi a titok.
5/7 anonim válasza:
Nekem pont az ilyen alkatú lányok tetszenek, mint amilyen Te vagy! Szerintem nagyon szép vagy! :)
6/7 anonim válasza:
sok-sok sport,és ahogy az előttem szólók is írták,szálkásító diéta.szerintem a kocogás,gyors gyaloglás,úszás,taposógép sokat segíthet.heti 3-4 edzés bőven elég eleinte,de az legyen intenzív.
7/7 anonim válasza:
vastagok a combjaid a karod is, a hasad nem olyan vészes.
-5-6 kiló és tökéletes lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!