Fogynom kéne, kövér vagyok?
163centi vagyok és 53kiló.
én nagyon kövérnek látom/érzem magam.:s és egyfolytába fogyókúrázni akarok. egyszerüen nem birom elviselni hogy kövérnek látom magam.:s
szerintetek ez nem normális?
Hülye vagy,nem kövér.a súlyod a magasságodhoz tökéletes. a pasik egyébként nem bírják elviselni a fogyókúrázó,nyávogó csajokat,akik TUDJÁK,hogy nem kövérek,mégsem esznek,mert fogyni akarnak. biztos,hogy csinos vagy... ha nem vagy elégedett,sportolj,de ne nyávogj. a pasiknak nem kellenek csontvázak,olyan csajok kellenek nekik,akik jóízűen meg tudnak enni egy tányér ételt, hülye lelkiismeret-furdalás nélkül.
25/F
A centidhez ez a kg megfelelő.
Ettől persze lehetsz hájas és valószínűleg az is vagy, ha annak látod magad. Mert ha izmos lennél, akkor feszes és "kemény" lennél, nem éreznéd magad kövérnek.
Sportolj!
A kép alapján vékony vagy (mármint ha téged ábrázol).
De mivel elég "hülyén" vagy fényképezve, így nem lehet megállapítani semmit az izmaidról és a hájadról.
Akkor vagy hájas, ha befeszíted az izmaidat és nem vagy kemény, hanem van egy puha rész (háj) fölötte. Pl. befeszíted a combodat és amikor az ujjaddal megbököd, akkor először puhát érzel és valamennyire be is tudod nyomni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!