Otthon szinte mindig azt hallom, hogy milyen kövér vagyok, milyen sokat eszek, fogynom kéne. Hogyan zárhatnám ezt ki?
Két dolog jutott eszembe...
Az egyik, hogy azért csúfolnak, mert (ahogy írtad) ők kövérebbek, mint te, és így próbálják az önbizalmukat növelni...
A másik az, hogy úgy gondolják hogy felszedtél egy kicsit, és így próbálnak arra ösztönözni, hogy leadd. De ha elmondanád nekik, hogy te így érzed jól magad a bőrödben, és fejezzék be, akkor lehet hogy leállnak majd.
Mert parasztok, sokkal egyszerűbb mást cssztetni, mint magukba nézni, és magukkal törődni.
Nálunk is ez van itthon, mindenkit olyan jól el tudnak mondani mindennek, meg kritizálnak, nemhogy a saját dolgukkal foglalkoznának. Idióták.
Nekem is mindig ezt mondták régebben... aztán most hogy tényleg meghíztam meg a régi képeimet mutogatják, hogy látod milyen vékony voltál?!
Haha... pedig lehet ha akkor nem teszik tönkre az önbizalmam akkor nem menekülök a zabálásba. Persze ez csak egy oka volt az elhízásomnak.
Hogy zárhatod ki? Jól leoltod őket és közlöd, hogy ők sokkal kövérebbek mint te és hogy te jól érzed magad a bőrödben és hogy basz*djanak meg...! :D
a 167 cm-hez a 66 sok! ez tény , persze nem tudom rajtad mennyire látszódnak a kilók mert ez attol is függ meg hogy ha sportolsz akkor az izom miatt mivel az nehezebb
kb 57 kilónak kéne lenned szerintem amúgy ha nem érzed jól magad a bőrödben tegyél azért hogy jól érezd magad és azután azok akik kritizálnak meg sem nyikkanhatnak , meg eleve azután már nem is éreznéd magad rosszul bármit is mondanának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!