Anorexiások/koplalók légyszíves írjátok már le, hogy miket és mennyit esztek és hogy hogyan érzitek magatokat?
Figyelt kérdés
Régen én is az voltam, szeretném magam megérteni, hogy hogy bírtam élni napi 1 almával, de komolyan nem értem.2013. nov. 19. 20:33
11/11 anonim válasza:
Én 61ről fogytam két hét alatt 56ra, majd onnan 46ra és ezt már két éve tartom sajnos. 169 centi vagyok, az első fogyás szakítás miatt jött, nem voltam hajlandó enni. Aztán az új barátom kitalálta, hogy sok az 56 kiló, adjak le ötöt. Leadtam. Azóta nem tudtam 50 kiló fölé menni. Én is sok teát iszom, natúr zöld teát, meg tartok itthon gyümölcsöt, így egy banán vagy egy alma gyakran lemegy egy nap. Én a stresszt vezetem le koplalással, úgy érzem, hogy ki kell érdemelni a kaját és én nem érdemeltem ki. Annyit szoktam enni többnyire, hogy éppen ne essek össze, de már csak akkor, mikor már kezdek szédülni. Most próbálok visszaszokni a kajára, 3 óránként eszek valamit és igyekszem nem görcsölni, ha túl tápláló ételt eszek éppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!