Fogyókúránál miért kell sok folyadékot inni? Ezt légyszíves magyarázzátok már el!
A sok folyadék felpörgeti az anyagcserét és segíti az emésztést. Ez azért fontos, különösen amikor fogyókúrázol, mert akkor elkezdesz kevesebbet enni és emiatt lelassulhat az emésztésed.
A másik ok, hogy hidratálja a bőröd. Ez fogyókúránál azért különösen fontos, mert ha nem hidratált, rugalmas a bőröd, akkor megereszkedhet, megráncosodhat. Én már jártam így, nagyon ijesztő volt :D
#4: Én nem vagyok ember... Soha, de soha nem csökkenti az ivás az éhségérzetemet. Ahogy össze se tévesztem a kettőt (azt is mondják, hogy egyesek képesek rá, fura).
Én eszem, ha éhes vagyok és iszom, ha szomjas - vagy melegem van vagy más miatt kívánok folyadéktartalmú dolgokat :) Ha nem, akkor nem. Nehéz elképzelnem, milyen annak, aki nem működik így automatikusan. Gondolom, az állatok is érzik, ha vízre van szükségük, az emberek nem?
Hát nekem a biosztanárom mondta ezt. És ez nem mindenkire vonatkozik természetesen ,csak egy általánosítás.
(Rám sem igaz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!