Vannak itt anorexiások?
szia! Kolleganőm lánya sajnos az :-(
Sokat beszélgettem vele, anyujával már sajnos orvosi kontrollra járnak rendszeresen :-( megborult a hormonrendszere, nagyon cefetül van. Rájött, hogy nem érte meg amit csinált4!!
Mot hál Istennek ott tart, hogy 1 kg már felszaladt rá!!!! Ünnep volt!!! Tavaly október óta üzte a dolgot. A suliban hiányzott 300 órát, mert olyan pocsékul volt.
Az énképedet erősitsd, és szeresd magad ugy ahogy vagy. Ne utálattal fordulj a tükör felé, hogy huhhh ilyen vagyok, huhhh olyan vagyok! BArátaiddal nem tudsz beszélgetni? Gondolom még iskolába jársz, szünet van, szabadidő mint a tenger!
üdv. :-) Edit.
Én az vagyok.
Milyen tippekre, biztatásra vársz? Te is az akarsz lenni, vagy pedig ez ellen szeretnél valamit tenni?
Sziasztok!
Ide ha van időtök dobnátok egy ránézést, ha van kedvetek írtok?
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__45..
Szerintem vannak egypáran ha nem kamusok azok akik feltesznek kérdéseket, hogy 3 falat sok volt-e a mai napra..
De rólam is sokan hiszik, de én nem vagyok az, megfelelő étvággyal bírok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!