Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vannak itt anorexiások?

Vannak itt anorexiások?

Figyelt kérdés
Szívesen beszélgetnék veletek..szükségem lenne tippekre,bíztatása.
2013. júl. 15. 01:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok az ( bár sokat foglalkozom a súlyommal), de az egyik barátnőm az. Ha gondolod, írhatsz nyugodtan. :)
2013. júl. 15. 02:26
 2/6 gömbicica ***** válasza:
100%

szia! Kolleganőm lánya sajnos az :-(

Sokat beszélgettem vele, anyujával már sajnos orvosi kontrollra járnak rendszeresen :-( megborult a hormonrendszere, nagyon cefetül van. Rájött, hogy nem érte meg amit csinált4!!

Mot hál Istennek ott tart, hogy 1 kg már felszaladt rá!!!! Ünnep volt!!! Tavaly október óta üzte a dolgot. A suliban hiányzott 300 órát, mert olyan pocsékul volt.

Az énképedet erősitsd, és szeresd magad ugy ahogy vagy. Ne utálattal fordulj a tükör felé, hogy huhhh ilyen vagyok, huhhh olyan vagyok! BArátaiddal nem tudsz beszélgetni? Gondolom még iskolába jársz, szünet van, szabadidő mint a tenger!

üdv. :-) Edit.

2013. júl. 15. 06:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Én az vagyok.

Milyen tippekre, biztatásra vársz? Te is az akarsz lenni, vagy pedig ez ellen szeretnél valamit tenni?

2013. júl. 15. 06:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem sem egyértelmű, hogy kigyógyulni akarsz, vagy belekerülni.
2013. júl. 15. 08:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ide ha van időtök dobnátok egy ránézést, ha van kedvetek írtok?

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__45..

2013. júl. 15. 09:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem vannak egypáran ha nem kamusok azok akik feltesznek kérdéseket, hogy 3 falat sok volt-e a mai napra..

De rólam is sokan hiszik, de én nem vagyok az, megfelelő étvággyal bírok.:)

2013. júl. 16. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!