Telen hogyan tarthatnam magam formaban?
Figyelt kérdés
Tavaly ilyenkor 3-4kiloval voltam nehezebb...
Egeszseges eletmoddal es heti 5-6x edzettem, igy sikerult kicsit osszekapnom magam.
Alapjaba veve nem lennek kover, de magas a testzsirszazalekom meg mindig.
A hideg kozelettevel nem tudok eljarni futni, mert nagyon fazos vahyok, masreszt pedig egyfolytaban csak zabalnek, na meg sokkal faradekonyabb is vagyok.
Mit ajanlotok?
Hogyan orizzem meg legalabb ezt a 3-4kilo minuszt?
2013. nov. 19. 18:31
1/4 anonim válasza:
Edzőterem? Aerobic? Ha heti 3 szor mozogsz az is több mint a semmi sőt!
2/4 A kérdező kommentje:
Ha kb 1600kcalnal nem eszek tobbet illetve heti 2edzesem lenne, plusz.eljarnek heti 1alakformalora az ugy rendben van akkor? :)
2013. nov. 19. 18:46
3/4 anonim válasza:
azt mondom ne törődj a számolgatással, csináld akkor amikor kedved van heti 2-3 alkalommal. Érezd jól magad a testedben és ennyi, nem kell az hogy szándékosan meg akarj felelni!
4/4 anonim válasza:
Mi van, ha fázós vagy? Futás közben még meleged is lesz és van ám ruha is a világon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!