Kaphatnák támogatást a gyomorgyűrühöz?
20 éves nő vagyok.
Kiskorom óta tulsújos vagyok de ez az utóbbi időben csak egyre rosszabb lett.
Hiába próbáltam diétázni edzeni nem tudtam fogyni.
' 1 éve született a kislányom, érdekes módon szülés vége fele fogytam 5-6 kilot.Aztán ahogy telt az idő a háromszorosát szedtem fel.
Most ott tartok hogy 120+ vagyok a magam 172 cm-ével.
Borzasztóan el vagyok keseredve , a májammal már gyerek koromban is voltam problémák. Tapasztalatokra lennék kíváncsi pozitív negatív élményekre ezzel kapcsolatosan. Sajnos már más kiutat nem látok : / ....
Pont te nem lehetsz hozzáértő. Régi, primitív tanítás az, amit te hangoztatsz. Neked minden étel egyforma, tehát fogalmad sincs az élelmiszerek hatásairól. Ahhoz amit te írsz nem kell sok ész, nem kell tudás, de nem is hasznos.. primitív, kb. egy dietetikus szintje. Ettől sem neked, sem másnak nem lesz jobb.. Tanulj még, tanulj meg különbséget tenni élelmiszerfajták között..
"Már ez a normalis eteleket egyel hozzaszolasod is olyan semmitmondó, elcsépelt hamis dolog. "
Miért?
"Egy hizekony embert minden hizlalja,"
NE HAZUDJ! Ezt csak akkor mondhatod, ha te hízékony vagy, és kizárólag kenyérféléket eszel.. normális kajáktól nem híznál. Kérlek ezt fogadd el, főleg ha még életedben nem ettél normálisan, úgy ahogyan egy embernek kellene.
"a normalis etelekben is ugyanannyi a kaloria, a cukormentes csokiban is ugyanannyi kaloria van, mint a cukrozottban "
ÉS? Kit érdekel a kalória? SENKIT! A kalóriaszámolás csak egy divat, hagyd már a fenébe. Nem érdekel a kalória, ha értelmes ételt ennél, akkor nem menne fel az inzulinszinted, nem híznál, kalória ide vagy oda. De amíg csak úgy eszel, hogy fellököd az inzulinszintedet, addig te egy régi, káros gondolkodást követsz, ne fertőzz vele másokat.. A hozzáállásod negatív, nem teszel különbséget jó és sz.ar ételek között, így meg ilyen műtéteket ajánlasz.. EZ HALÁL TERMÉSZETELLENES, undorító. Nem kell műtét, nem kell kalóriaszámolás és egyéb mesterséges dolgok. Ész kell és kutatás, tudomány és logika.
Egyetértek a 34%-os hozzászólóval.
A gyomorgyűrű nem egy természetes dolog. A nagynénémnek támogatta a TB a beültetését, kezdetben rohamosan fogyott tőle, de annyira, hogy mindenki megdöbbent. Utána még egyszer meg kellett műteni, hogy állítsanak a méretén és többet tudjon enni. Akkor a fogyás lelassult de begyulladt és elgennyesedett neki belülről valamije. Négy éve szenved a műtét utóhatásaitól és jelenleg vaságyastól 50 kiló, a bőre a térdét verdesi, közérzete a béke segge alatt. Utálja, ha bárki megdicséri, hogy mennyit fogyott mert csak rossz és fájdalmas emlékeket ébreszt benne.
Ezzel szemben a diéta lehet, hogy eltartana 3 évig is de higgyétek el, hogy az a legegészségesebb. Fiatal vagy, kérdező, menni fog! Nekem 50 kiló súlyfeleslegem volt másfél éve. Ma már csak 20 van ebből hátra. :)
Hagyd a gyomorgyűrűt, én ezt tudom tanácsolni.
Egyébként a 34%-os jókat írt, ne harapjátok le a fejét. :D
Kedvesebben írnának nekem, ha ismernének a valóságban
Aki nem tud parancsolni magának, az gyomorgyűrűvel sem fog, írták már. Gyomorgyűrűvel is lehet zabálni, igaz, kellemetlen, de aki olyan, az megteszi.
Én végigpróbálgatnék minden normálisabbnak tűnő és hozzám passzoló diétát, mintsem megműtsenek. Nehogy már ne legyen más út. Ha nem megy a kevesebb evés (nekem se nagyon), akkor változtassunk az összetételen (azzal az egészségünknek más szempontból is jót tehetünk), s valami csokis pésütihez nyúlás helyett keressünk finom recepteket, ami az új étrendünkbe passzol és sokkal finomabb ételt eredményez, mint a bolti csokis péksüti... Lehet, hogy a kérdező ennél fegyelmezettebb és más a gond, de akkor annak az okát kéne megtalálni... Nem egy normális kezelési mód a gyomorgyűrű... Kell egy új, egészségesebb, nem hízást okozó életmód. Ami egy ilyen magas testsúlynál fogyást kéne eredményeznie, bár ebben nincs tapasztalatom.
Az akaraterőn még nem gondolkodtál mint opción?
Számomra nincs olyan,hogy valaki nem tud lefogyni, hacsak orvosi papírja nincs róla!
Elég sok minden van, amit a TB által támogatni kellene, de nem egy ilyen műtétet. Ha valaki nem beteg ( sőt még akkor is), ha le akar, le tud fogyni!
Hm. Elolvastam a vitát. Az a helyzet, hogy a 37%-os egy elenyésző kisebbséghez tartozik, szinte senki, még a kalóriaszámolósok sem mondják azt, hogy mindegy, mit eszünk. A gyk is tele van olyan kérdéssel, hogy mit egyek s látható, hogy az emberek többnyire mást esznek, ha fogyni akarnak. Nem feltétlenül jót, de látszik, hogy nem tekintik egyformának az ételeket. Nem is azok, köztudott, hogy máshogyan hatnak a testre, inzulin, GI, miegymás. Arról nagy a vita, hogy mi "hizlal", mi egészséges, de hogy más hatásúak a különböző ételek, abban szinte mindenki egyetért.
Egyébként ami a mennyiséget illeti, azt is befolyásolja a minőség. Ebben sincs semmi meglepő, azt hiszem. Be lehet vinni ugyanannyi kalóriát úgy, hogy hamar éhesek legyünk tőle, úgy, hogy laktasson jó ideig, s úgy is, hogy elverje az éhünket, de a gasztrohedonista/nassolós énünk s a gyomrunk csak nézzen, hogy pár falatot kaptam be, hol a hosszasabb élvezet, a térfogat?
Ami a makrotápanyagösszetételt illeti, abban még van is választási lehetőségünk. Ha van is valami fabrikált kalórialimitünk, azzal jól akarunk lakni (amellett, hogy bevinni minden esszenciális tápanyagot), kinek s hol a kevés kalóriás nagyobb térfogat, hol a zsírdús falat, hol a fehérje zöldséggel a legjobb. Hiába szereti a csokit, ha megeszi a fél táblát vacsorára, nem tuti, hogy akár jól is lakik vele s lenyugszik, a testre gyakorolt egyéb hatásoktól most függetlenül...
Igy van, aki a gyomorgyurut kitalalta: lelöni
Aki 200 kilos eletveszelyes tulsulya van , es nem tud lefogyni, mert kényszeres evö: lelökni tajgetoszrol
Ez a modern felfogas, igy kell ezt
Mert mi az , h nem lehet?
Alkoholistak, köverek: lepuffantani öket
Na, támogatás : nuku, vagy zéró
Ez a lényeg
"mert kényszeres evö"
Ételt adni a malacnak, ne hízótápot. Ennyire lenne szükség.
Nullkalorias ételek nincsenek, es nagy mennyisegben , minden malactápértéku, 2 kilo salata mar mindjart annyi mint 2 zacsko csipsz es az eredmeny ugyanaz: hizás
Van akin a tanács nem segit mert az egeszseges ételböl is sokat eszik
Mondhatod a blödségeket tovabb 34% os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!