Kaphatnák támogatást a gyomorgyűrühöz?
20 éves nő vagyok.
Kiskorom óta tulsújos vagyok de ez az utóbbi időben csak egyre rosszabb lett.
Hiába próbáltam diétázni edzeni nem tudtam fogyni.
' 1 éve született a kislányom, érdekes módon szülés vége fele fogytam 5-6 kilot.Aztán ahogy telt az idő a háromszorosát szedtem fel.
Most ott tartok hogy 120+ vagyok a magam 172 cm-ével.
Borzasztóan el vagyok keseredve , a májammal már gyerek koromban is voltam problémák. Tapasztalatokra lennék kíváncsi pozitív negatív élményekre ezzel kapcsolatosan. Sajnos már más kiutat nem látok : / ....
Nem tudom, milyen új divat a gyomorgyürü - pár napja is kérdezte valaki.
Ez NEM megoldás, ettöl még nem leszel sem egészségesebb, sem karcsúbb.
Kezdj el rendesen enni (nem sokat, hanem amennyire szükséged van), rendszeresen sportolj (séta, vagy olyan mozgások, ahol nem terheled túl az izületeket) és egy év alatt normális lesz a súlyod is meg az alakod is, feltéve, hogy nem eszed magad túl.
"Hiába próbáltam diétázni edzeni nem tudtam fogyni. "
Ilyen nincs, vagy nem normálisan ettél, vagy nem megfelelöen edzettél, vagy mindkettö.
A kalóriabázis.hu oldalán össze tudod szedni, hogy mennyi kaját és milyen összetételben kell naponta bevinned. A fórumrészben meg sokan segítenek a kajában is meg sportban is tanácsokkal. Sok olyan van fenn, aki hasonló vagy még több súllyal kezdett és ma már kimondottan karcsú lett, anélkül, hogy kinozná magát. Söt olyanok is vannak, akiknek még pici gyerekük van.
gyomorgyűrűre nem jár Tb támogatás, és nem is adják könnyen.
Bár túlsúlyos vagy, de a magasságodhoz képest nem annyira hogy orvosi eset legyél.
A gyomorgyűrű ideiglenes megoldás. Voltaképpen ott arról van szó, hogy a gyomorszájadat a gyűrű szűkíti, és te ezáltal mindig úgy fogod érezni, hogy tele etted magad. Bár eszel, de jóval kevesebbet. A gond az, hogy egy idő után megszokod, és ha eddig sem foglalkoztál a megfelelő étkezéssel, a sporttal, akkor a gyűrű után sem fogsz. Szép lassan újra elkezdesz falni, és újra hízni fogsz.
Bár a tévében nagyon szépen hangzik hogy aki megműttette magát X hónap után milyen szépen lefogyott 20 kilót, de azt már nem látod, hogy a kisfilm 1 évvel korábbi, és a benne szereplő nők bár lefogytak, de 1 évvel később kövérebbek lettek mint voltak. A kolléganőm is alávetette magát egy ilyen műtétnek. Az eredmény, hogy majdnem meghalt a műtőasztalom. Majd amikor visszajött dolgozni, láthatólag fogyott, de egy idő után újra zabálni kezdett..Munkaidő alatt simán megevett 2 kiló édességet..
Tanácsolom, hogy előbb fejben döntsd el, hogy fogyni akarsz, és keményen állj rá. Ha nagyon akarsz le tudsz fogyni.
Én 160 cm és 98 kiló voltam. 1 éve minden nap szinte sírni tudnék mert néha olyan erős izomlázam van hogy járni is alig tudok (most is) Hetente 5x megyek edzőterembe, és kalóriát számolok. Majdnem 20 kilót fogytam..
Ha valaki nagyon akarja annak sikerül..
42/N
Mint írták, nem kapni rá.
De miért nem teszed le a gabona és tejevést? Ezek miatt van minden bajod.
Nem megfelelö forumon keresed a valaszt erre a kérdésre . Csomo hozzánemértö, de vigan véleményezö tudálekos ember ir neked.
A gyomorgyuru persze, hogy segit a fogyasban, erdeklödd meg, h mekkora BMI vel tamogatja a TB.
A hatranya az, hogy túl gyorsan fogysz vele, havonta 10-15 kilót, ami azt eredményezi, hogy lógni fog a böröd, a karodon, combodon derektajon, de legfökepp a hasadon, ez ilyen fiatalok eseteben is mint te vagy, mert a bör nem tudja tartani a lepest a gyors fogyassal.
Az a kinézet egy új trauma lesz, amit megint nem tamogat teljes mertekben a TB
Torna ebben a sulyban nem ajanlott, csak a seta, mert ebben a sulyban megeröltetö a szervezetnek, a szivnek.
Gyors seta, es mi a gyomorgyuru lenyege? Kis adagok , ezt probald meg
Van, akinek csak ez segit utolsó valaszoló, a gyomorgyuru mert nem tud parancsolni maganak, es a hulye dietakrol szolo hirek teljesen perverzze tettek az etelhez valo viszonyat
Miert nem szabad megerdeklödje a gyomorgyurut ? A te zsebedbe nyúl? Szinte tajtekzol a duhtöl
Igenis, hivatalosan erdeklödje meg, h mekkora Bmi szukseges az ingyenes TB tamogatashoz, joga van erdeklödni, ne a gyikon frusztralt tudatlan embereket faggasson
Értelmetlen dolog műtétet bevállalni csak azért, hogy aztán kevesebb kaja férjen a gyomrába.
Ha kevesebbet eszik de ugyan úgy kenyeret, akkor nem lesz jobb neki.
Én nem vagyok érdekember, nem érdekel hogy nekem érdekem-e segíteni, lebeszélni az orvosi beavatkozásokról. Az sem érdekel, hogy ezzel a betegségipar ellen beszélek.
Az érdekel, hogy villoghassak a tudásommal, hogy igazam lehessen. Az mellékes, hogy ezzel segíthetek egészségesebben élni, tök mindegy, úgy sem fogadja meg.
De jöjjön a villogás, mert EZ a lényeg, ettől érzem én jól magam:
Nem akaraterő vagy önuralom kérdése az egész. Ha normális ételeket enne, lefogyna és meggyógyulna, ha ócska moslékot eszik, akkor gyűrűzve is beteg marad. Persze kezdeti fogyás lesz a koplalás miatt, hiszen nem tud majd rendesen enni, de ez csak időszakos ártalom. Utána vissza fog hízni, beteg lesz a teste, hormonrendszere továbbra is.
Ez a lényeg.
Szerintem ne villogj, mert ha " ócska moslekot" eszik, h teged idezzelek, ha " egeszseges etelt" , ha keveset eszik, lefogy, ugyhogy ez a meglatasod se talált
A kenyer se hizlal, ha kicsi mennyisegben eszi, barmit ehet, az altalad nevezett " sz.r" etelek se hizlalnak kis mennyisegben
Ez a gyomorgyuru lenyege is, aki gyomorgyurut kap , ehet barmit mert ugyse tud sokat enni.
Tehat ezt se jol tudtad
"ha keveset eszik, lefogy"
Nem fogy le. Ha keveset eszik akkor legyengül, majd éhen hal. Ez nem egyenlő a fogyással. Persze, közben fogy is valamennyit.
"A kenyer se hizlal, ha kicsi mennyisegben eszi,"
De hizlal, ha beteg lesz tőle. Ha kis mennyiségtől is inzulinrezisztens lesz, ha pajzsmirigy gyulladást okoz neki, akkor hizlal a kis kenyér is. Márpedig idővel ezeket okozza.
"Ez a gyomorgyuru lenyege is, aki gyomorgyurut kap , ehet barmit mert ugyse tud sokat enni.
Tehat ezt se jol tudtad"
De, ezt jól tudom. Mégis hülyeség: senki sem ehet bármit. Ha 'bármit' eszel, 'bármilyen' betegséged lehet. Tehát nem ehetsz bármit, én sem ehetek bármit, és a gyomorgyűrűs sem ehet bármit. Attól, hogy kevés kenyér fér a kis gyomrába, még beteg lesz tőle ugyan úgy mint most..
Minden nap sétálj 50percet, megállás nélkül.
És alacsony glikémiás indexű szénhidrátot, fogyassz, ja és keveset.
Szerintem ne folytasd tovabb. En erintett vagyok a témában , azert tudok hozzászólni, de a te hozzaszolasaidrol süt a total hozza nem értés.
En itt meg is álltam
Már ez a normalis eteleket egyel hozzaszolasod is olyan semmitmondó, elcsépelt hamis dolog.
Egy hizekony embert minden hizlalja, a normalis etelekben is ugyanannyi a kaloria, a cukormentes csokiban is ugyanannyi kaloria van, mint a cukrozottban
A titok a mennyiseg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!