Küzd valaki ezzel a gonddal? Kaphatnék egy kis támogatást?
Figyelt kérdés
Csak lelki erőt kéne adni, hiszen majdnem 20 kiló plusz van rajtam, az az egy szerencsém, hogy nem látszik.
De azért csak jó lenne leadni!
Szeretném, ha kommentben támogatnátok.
És ha valaki rajtam kívül 15-20 kiló plusszal rendelkezik, kérem, írjon privit!
Jól tudom, hogy hetente max. 1 kg-t szabad leadni?
2010. júl. 5. 10:01
1/4 anonim válasza:
Én is kb ennyit szeretnék leadni, sikerülni fog ügyes leszel és ahogy apadnak majd le a kilók annál könnyebb lesz már mert lesz ami ösztönözzön tovább.Hát elvileg 1kg/hó az egészséges,de sztem ez inkább szervezet függő,lesz olyan h több is megy 2-3 hetente,főleg ha beindul.:)KITARTÁS :)
2/4 anonim válasza:
Nem havi 1 kg, hanem heti 0,5 -1 kg
3/4 anonim válasza:
Mivel nagyobb a súlyfelesleged, sokkal könnyebben fogsz fogyni:) Mert van miből! De ha tényleg ZSÍRból akarsz leadni, ne koplalj! Étkezz naponta min 5×, mert kell az izomnak a "táplálék"
erre iratkozz fel: [link]
4/4 anonim válasza:
Igazad van második tényleg heti 1kg a jó,rosszul irtam,első voltam,bocsesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!