Hogy álljak neki?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, 168 cm és 85 kg. Szeretnék fogyni, de nem tudom hogy álljak neki, és hogy mit csináljak. Délelőtt suliba 2 szendvicset viszek, és 4-felé érek haza, akkor eszek, és utána már nem igazán eszek többet. Milyen tornagyakorlatokat csináljak? Tudnátok tanácsot adni?2013. nov. 14. 17:45
1/1 anonim válasza:
Szia!
Én 18 évesen 170 centi voltam és 110 kiló. Elhatároztam, hogy fogyni fogok és ehhez beszereztem néhány elengedhetetlen felszerelést: mérőszalag, mérleg, fényképező. :D Viccesnek hangzik de én azzal motiváltam magam, hogy hetente megmértem magam mindenhogy, felírtam, és havonta csináltam egy képet ugyanabban a pózban állva.
Az étkezésről meg annyit, hogy edd azt amit eddig, mínusz kóla, chips, csoki, egyéb nasik, plusz az eddigi adagok háromnegyedét edd meg. Ettől tuti lemegy 8-10 kiló és nem kell külön menün lenned, plusz tesiórákon légy aktív. Utána jöhet az érettségi, nem éhezteted magad mert kellenek az ötösök. Majd miután az is megvan, jöhet az életmódváltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!