Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet ennyire felelőtlen?

Hogy lehet ennyire felelőtlen?

Figyelt kérdés
Sokan írják itt,hogy 300-800 kalóriát esznek egy nap.Mellette suliba járnak,tornáznak.Meddig bírják,mikor adja fel a szervezetük?
2009. nov. 17. 19:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én megvagyok ennyivel bőven( 800 alatt), és nem mondanám h egyáltalán nem eszek. Csak mondjuk megválogatom a kajámat. Már fél éve csinálom, és még mindig élek és virulok, semmi bajom.
2009. nov. 17. 19:48
 2/5 anonim ***** válasza:
64%

Én egyszer csináltam ilyet,napi 500 kcalnál nem ettem többet, ma már tudom, hogy nagy hülyeség volt, két hétig bírtam, aztán elájultam a füdőszobában. Már előtte is állandóan szédelegtem, de nem érdekelt, csak le akatam fogyni..6kgt fogytam, de az a vicces, hogy aztán 2-3 nap alatt visszahíztam az egészet.. :)

Pedig nem zabáltam egyátalán, akkor sem ettem 1000kcalnál többet és mégis..

2009. nov. 17. 19:50
 3/5 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem akár pár évig is bírhatja a szervezetük (mint az elsőnek), de előbb-utóbb következménye lesz.
2009. nov. 17. 19:57
 4/5 anonim ***** válasza:
előbb-utóbb biztosan kidőlnek így mert kevesebbet esznek mint amennyi kcalt felhasználnak. meg lehet halni vagy nagyon nagyon rossz állapotba kerül a szervezet az tuti ezt tapasztalatból tudom. kedves 500kcalozók hülyeséget csináltok!
2009. nov. 17. 21:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Nemtudom hol élnek azok,akik szerint ez célravezető,pusztéán a létfentartáshoz,egy felnőtt embernek 1500-2000 kaloriára van szüksége.Fogyni akkor fogsz,ha ezt az 1500 kalóriát nem péksüteményből szeded össze hanem megválogatod mit eszel..
2009. nov. 18. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!