Csak nekem van ilyen elcseszett alakom?! a többi lent
A felső méretem s-l fazontól függő.A nadrág méretem pedig 40-42...Amint elkezdek fogyni a derekamból és a mellemből tűnik el-de nagyon brutálisan:(
Igy sincsenek nagy melleim az alakomhoz képest (80b) a derekam pedig egy 38 as ruhaméretes:( Sportolok(lovaglás,futás),lapos a hasam,de a csipőm és onann lefelé katasztrófa:( Folyamatosan kapom,hogy fogadjam el magam,meg hogy ilyenek a génjeim,de egyszerűen nem megy:( Tudtok valami mozgás formát ami csak és kizárólag a feneket és a combokat formázza? köszi:)
Eddig is a fenekedet, lábadat edzedted, ha lovagolsz és futsz... ha a vállad szélesebb lenne, akkor arányosabb lennél.
Nem lehet egy helyről lefogyni... viszont erősíthetnél fent. Utálok rossz hírt mondani. :(
Végezz felső testre is erősítést, sok fekvőtámasz, húzódzkodás, hasprés, stb.
És próbáld ki a gyaloglást. Ha tempósan/gyorsan gyalogolsz egyhuzamban legalább 60 percet, na az pl. remek zsírégető.
Nekem is sokkal szélesebb alul, azzal sajnos semmit sem lehet kezdeni, a csontok ilyenek.
Lejjebb fogyni nem is tudok, semmi zsírom nincs már, nem is menstruálok közel két éve... És mégis. :(
Amit lehet tenni: felülre edzeni. Én úszok. Kicsit segít, de... nem az igazi. Soha nem is lesz az. :(((((((((((((
Sose értettem miért baj ha egy nőnek van formája és nem az a girhes típus...
Ez a baj a mai világgal. Bárkin van valami kis forma, rögtön lekövérezik:(
Csak formásodni tudsz mozgással, rádolgozással. Hogy nem fogysz már onnan ahonnan szeretnél az azt jelenti hogy ilyen a testalkatod (csontozat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!