Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csak nekem van ilyen elcseszet...

Csak nekem van ilyen elcseszett alakom?! a többi lent

Figyelt kérdés

A felső méretem s-l fazontól függő.A nadrág méretem pedig 40-42...Amint elkezdek fogyni a derekamból és a mellemből tűnik el-de nagyon brutálisan:(

Igy sincsenek nagy melleim az alakomhoz képest (80b) a derekam pedig egy 38 as ruhaméretes:( Sportolok(lovaglás,futás),lapos a hasam,de a csipőm és onann lefelé katasztrófa:( Folyamatosan kapom,hogy fogadjam el magam,meg hogy ilyenek a génjeim,de egyszerűen nem megy:( Tudtok valami mozgás formát ami csak és kizárólag a feneket és a combokat formázza? köszi:)

2013. nov. 13. 15:16
 1/6 Vörösnefelejcs ***** válasza:

Eddig is a fenekedet, lábadat edzedted, ha lovagolsz és futsz... ha a vállad szélesebb lenne, akkor arányosabb lennél.

Nem lehet egy helyről lefogyni... viszont erősíthetnél fent. Utálok rossz hírt mondani. :(

2013. nov. 13. 15:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Végezz felső testre is erősítést, sok fekvőtámasz, húzódzkodás, hasprés, stb.

És próbáld ki a gyaloglást. Ha tempósan/gyorsan gyalogolsz egyhuzamban legalább 60 percet, na az pl. remek zsírégető.

2013. nov. 13. 15:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem is sokkal szélesebb alul, azzal sajnos semmit sem lehet kezdeni, a csontok ilyenek.

Lejjebb fogyni nem is tudok, semmi zsírom nincs már, nem is menstruálok közel két éve... És mégis. :(

Amit lehet tenni: felülre edzeni. Én úszok. Kicsit segít, de... nem az igazi. Soha nem is lesz az. :(((((((((((((

2013. nov. 13. 15:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen az alakodon nem tudsz változtatni. Viszont ez nem rossz alkat, szép nagy a popsid, és vékony hozzá a derekad. Használd ki ! Én pl,. nem tudok testhez simuló polót felvenni a hasam miatt te igen.
2013. nov. 13. 19:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Sose értettem miért baj ha egy nőnek van formája és nem az a girhes típus...

Ez a baj a mai világgal. Bárkin van valami kis forma, rögtön lekövérezik:(

Csak formásodni tudsz mozgással, rádolgozással. Hogy nem fogysz már onnan ahonnan szeretnél az azt jelenti hogy ilyen a testalkatod (csontozat).

2014. márc. 27. 16:51
 6/6 anonim válasza:
Nekem combra nagyon használt a gyaloglás,igaz én vékonyabb voltam mikor elkezdtem(47-8 kg,34-es nadrágmérettel).De tényleg formásodott tőle a lábam,és tényleg vékonyabb lett tőle a combom.A fenekem meg szintén formásodott,kis kerek lett tőle.:) Én ilyen 20-30 perceket gyalogoltam,heti 2-3 alkalommal,már 2 hét után látszott.:)
2016. febr. 12. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!