Lehet szép és csinos egy lány 40es nadrágmérettel? És 38assal?
Figyelt kérdés
2009. nov. 16. 18:05
1/7 anonim válasza:
Nem. Sajnos az 1991. évi törvény 165. § értelmében szigorúan tilos.
3/7 anonim válasza:
miért ne lehetne? nem csak a 34-es lehet szép, a 40es meg a 38-as még tökéletesen átlagos, nem kövér meg semmi. szóval szerintem igen.
4/7 anonim válasza:
hát, persze!
40-esnél, ha legalább 176 centi magas, 38-asnál, ha legalább 168.
5/7 anonim válasza:
Már miért ne lehetne? Ha szép az arca és ízlésesen öltözködik. Nehogy az ilyen hülye sztereotípiák határozzák meg az életünket! A deszka csajok nem mind szépek, ahogy a modellek sem. Ápoltság kérdése.
6/7 anonim válasza:
Szerintem akire azt mondjuk hogy szép, nem a valagára, a melleire vagy a lábaira mondjuk, hanem az arcára. Aki jól néz ki az nem feltétlenül szép, de jó a valaga, jó a melle szépek a lábai. Tehát, ha szép az arcod, a mosolyod akkor nincs probléma.
7/7 anonim válasza:
Szia! Nekem 40es nadrág kell és szeritnem teljesen jó alakom van. 174 cm és 55 kg vagyok. Csak a csipőm széles nagyon. S inkább ezért kell a 40es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!