Hány kilóval lenne csinos 1 157cm-es 19éves lány?
Figyelt kérdés
2010. jan. 7. 16:24
1/9 anonim válasza:
48-51kg-val. Ha kicsit erősebb csontozatú vagy, akkor 55 kg max.
4/9 A kérdező kommentje:
51 körül, de sztem tök zsíros:S
most lehet kinevettek h áá..elfúj a szél v nem tudom, de van combom, meg csípőm rendesen:(
mit tehetnék? nem kéne sokat fogynom kb 3kg
2010. jan. 7. 16:39
5/9 anonim válasza:
nembaj az ha van csípő, kamázom a széles csípőt, jók a telt lányok ;)
6/9 anonim válasza:
Telt???? Hol élsz te? Szerinted 51 kilóval ő telt??? Jézusom! Nehogy anorexiás legyél nekem! 51 az pont jó, de inkább már kicsit sovány. Én 160 cm vagyok, 51 voltam, de most híztam 3 kilót és így pont jó :)
7/9 anonim válasza:
ne engem fikázz ő mondta magáról hogy telt, mert nagy a combja meg a csípője :D én csak elmondtam hogy nekem az tetszik
8/9 anonim válasza:
160 cmvel 49 kilóval is van rajtam mit fogni. nagyok a combjaim és a fenekem. szóval simán lehet valaki 51 kilósan kicsit telt. de igazából nem a kilók hanem az testzsír százalék a lényeges. szerintem sportolással formáld a tested ha nem vagy megelégedve, annyira nem kell fogynod.
9/9 anonim válasza:
Nem fikáztalak :) Az lehet, h van mit fogni rajtad, nem vagy csont és bőr, de az miért baj? A csontvázak nem tetszenek a pasiknak. Egy 160 cm-es lány 50 kiló alatt nem lehet elhízott!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!