Szerintetek hány kg lehet ez a lány? Csinos igy is vagy kell fogynia ha igen akkor mennyit?
Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 21:23
2/22 anonim válasza:
Fogalmam sincs hány kiló, becslésben sosem voltam jó, viszont tény, hogy husi, legalább egy 10-es van rajta, de lehet, hogy még több.
3/22 anonim válasza:
Miért? Nem tudod eldönteni?Elég gáz amit csinálsz. Csak akkor értelek meg,ha azt állítja, hogy 52...
4/22 anonim válasza:
pöttömke, max 160cm-re nézem, és kb 70-75kg-nak (de ez csak tipp)
szerintem aranyos vagy, de ha fogynál, egészségesebb és még csinosabb lennél.
5/22 anonim válasza:
Kicsi kellene fogynia. Egyébként a képek alapján nekem így is tetszik, de tény, hogy husis.
(Ami nem baj, sokaknak - nekem is pl. - tetszik ez, de ha feltetted ezt a kérdést, akkor valószínű nem vagy megelégedve magaddal.)
6/22 anonim válasza:
Kb 70-75kg lehet és igen fogyhatna ugy 15-20 kg ot.
7/22 anonim válasza:
Sztem ne akarj fogyni, mert pont jó így, jó husos csöcsös faros ;)
Csak költözz el otthonról, mert amíg otthon lax, nem fogod sosem megtudni miylen is az igazi élet!
Amikor azt viszel fel akit akarsz, és akkor amikor akarsz...
8/22 anonim válasza:
Attol függően hogy hány cm magas...
9/22 anonim válasza:
Töltött galamb. A 3. képen mi az a ruha? Mint valami asztalterítő. 20 kiló alsóhangon lepattanhatna.
10/22 anonim válasza:
Fuhh ge.ci az a ruha az első meg a harmadik képen:D:D Nállam kiverte a biztosítékot.
Amúgy mínusz 10-15 kg,meg egy kis stílusváltás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!