Hogy tetszik ennek a nőnek a teste (kép)? Jó, vagy fogynia kellene?
szerintem se kell fogynia:)
jó teljesen
Nagyon szép lány
maximum tényleg sportoljon, de fogynia biztos nem kell
plusz pont a melleiért
Tök aránytalan. Vékony a karja, a lábai (főleg a vádlija, amin egy deka izom nincs) és hordó hasa van.
Ha ilyen alakom lenne, biztos leadnék, kb. 3-5kg-ot és ezerrel edzenék.
Nincs dereka, túl vékonyak a lábai, és aránytalanul hosszúak a felső testhez képest, a csípője is elég keskeny.
Nem az, hogy kövér, vagy duci, vagy mittomén, mert ennél jóval több felesleg is lehet esztétikus, meg szexi. De ez nem az.
Szerintem szép. Szép hosszú egyenes lábai vannak, jó nagy cickók, szerintem ez a has és ez a csípő is elmegy, viszont dereka az nincsen.
Arra kellene valami megoldás, hogy a derék csípő aránya jobb legyen, és akkor tök jó csaj lenne!
"itt mindenki olyan tökéletes...... megnézném a ti fotóitokat is azért...."
Nem mindenki tökéletes, de itt nem ez volt a kérdés. Szerintem mindenkinek a legjobbat kellene kihoznia magából és a tökéletesség felé törekednie. Persze úgy is hozzá lehet állni, hogy nem gond, ha van rajtam 20 kg felesleg, jó vagyok így is, mert hát van akin 40 kg van...De nem hiszem, hogy ez lenne a megfelelő hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!