1/19 anonim válasza:
??? Mmint h mennyit kéne fogynia egy 12 évesnek? SEMMIT! sportolnia kéne és normálisan enni, h fejlődjön a szervezete. Milyen világban élünk? Égnek áll a hajam.
2/19 A kérdező kommentje:
14 éves...
2011. szept. 9. 16:20
4/19 anonim válasza:
ezt így nem lehet megmondani, a képen látható személy nem kövér, de nem is karcsú; ha szép alak a cél, akkor első lépésben egészséges táplálkozás (ami még véletlenül sem abból áll, h nem eszünk) + sportolás, ajánlom a fitness termet + aerob mozgást. Az a probléma, hogy nem írtad ki mi a cél.
5/19 anonim válasza:
utolsó a 14 éveseknek van egy telési időszakuk, ami után nőnek!!! Mi a büdös francért kéne fogynia? Még nem nő, csak kislány, hát miért lenne szép nőies alakja, majd 1-2 éven belül elkezd az lenni, ha szélesedik a csípője és nő a melle! Persze attól még a sport és az egészséges kaja nem árthat az tény
6/19 anonim válasza:
Utolsó válaszolónak: egy szóval sem említettem, hogy fogynia kell, csupán egészséges táplálkozást javasoltam, és mozgást... az már egy másik dolog, hogy ettől sportos, jó alakú + egészséges és fitt
8/19 anonim válasza:
na jó csak azt írtad nincs szép alakja, de h lenne, ha egyszer kislány? de írtam h abban igazad van h sport, plusz egészséges kaja sosem árt!
9/19 A kérdező kommentje:
Attól még, hogy "csak" 14 éves attól még nem kell dagadtnak lennie...
2011. szept. 9. 16:33
10/19 anonim válasza:
valószínűleg nőni fogsz még és a zsír ami most rajtad van a szervezeted gonosz terve hogy amikor megnősz ne legyél gebe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!