Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tetszik ennek a nőnek a...

Hogy tetszik ennek a nőnek a teste (kép)? Jó, vagy fogynia kellene?

Figyelt kérdés
[link]
2011. okt. 7. 13:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

ma 14:20

Az előtted szóló vagyok, nem érzem magam tökéletesnek, a saját derekamat is vastagnak találom, a csípőmet meg ahhoz képest vékonynak, és valahogy minden nőn automatikusan ide irányul a tekintetem, így észreveszem. A kérdés pont az volt, hogy tetszik-e, nekem a nagyon hangsúlyos derék-csípő tetszik, és irigylem azokat a nőket. Ha már kérdés volt, akkor sztem mindenki elmondhatja a véleményét. És nem hiszem, hogy a kérdező lenne a képen, nekem vmi reklámfotónak tűnik.

Egyébként meg ez alkati dolog, amit fogyással sem nagyon lehet korrigálni, ez a nő megfelelő öltözékben biztos nagyon jól néz ki.

2011. okt. 7. 14:56
 12/17 anonim válasza:
ha leadna kb 7-8 kg-ot(pár hónap) és csinálna 1 kis hasizmot sokkal szebb lenne de amúgy semmi baja nincs a testének
2011. okt. 7. 15:09
 13/17 anonim ***** válasza:
Ami igazán széppé teszi ezt a nőt, vagyis inkább a képet, az a hölgy makulátlan bőre. Csakhogy! Akinek volt már ennyi feleslege, mint ennek a nőnek (és akik ezt a topikot látogatják, azoknak nyilván volt), azok tudják, hogy ha az ember lányának ekkora hasa és combja van, annak nincs ilyen bőre! Szóval a dicséret a fotóst, illetve a retusálót illeti, nem a modellt.
2011. okt. 7. 15:14
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem sok értelme lenne ha fogyna,inkább némi izmot kellene felszednie és utána lejjebb vinni a testzsírt.

Ebben a formában meg rém aránytalan.

Csapott vállak,vékony végtagok és nagyon vastag derék.

2011. okt. 7. 17:10
 15/17 A kérdező kommentje:
Hat ez a no valami kulfoldi valosagshowban szerepelt es azt irtak rola hogy ez volt a kiindulasi allapota utana drasztikus fogyozasba kezdett anorexias lett es teljesen elvesztette a termekenyseget...nem hiszem hogy megerte az arat hogy sovany lehetett...
2011. okt. 7. 17:44
 16/17 anonim ***** válasza:
nem is tudom. elég vastag a dereka a csípőjéhez képest
2011. okt. 8. 00:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Én ezzel inkább csak edzenék, sportolnék. Mondjuk nekem mindig az volt a legfontosabb, hogy jó legyen az állóképességem és erős legyek, nem az hogy vékony. Kinek mi a célja.
2011. okt. 8. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!