Szerintetek hány kg lehet ez a lány? Csinos igy is vagy kell fogynia ha igen akkor mennyit?
Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 21:23
11/22 anonim válasza:
Hát, csinosnak cseppet sem mondanám. Én legalább tízzel könnyebb vagyok, és még így is van mit leadnom. Ráadásul szerintem fele annyi idős, mint én, és fiatalon igencsak nem kellene így elengedni magát.
12/22 anonim válasza:
Mi az, hogy husis? A hús az nem ilyen, az izom. Ez zsíros, nem húsos. -15 kilót tippelnék.
13/22 anonim válasza:
kérdező ha jól látom kb 165-168 cm és 85-90 kg vagy, ugye?...
testzsírszázalék mérés, sport , diéta...
14/22 anonim válasza:
90? Szerintem max 70-75. Ledobhatnál 10-15 kilót, de nem olyan vészes.
15/22 anonim válasza:
15 kilót minimum le kéne adni.
16/22 anonim válasza:
75-80 körül, kb 160 cm-hez.
Egy tizes lemehetne. De nem lenne rossz így se, csak a ruhák borzalmasak...
17/22 anonim válasza:
Legalább támpontnak a magasságod leírhattad volna, úgy könnyebb súlyt tippelni.
De ha 160 cm vagy, akkor lehetsz 75-80 kiló.
Fogynod kell, kezdetnek kábé 15 kilót.
19/22 anonim válasza:
na kérdező, hány kg vagy és milyen magas, legalább elárulhatnád, jól tippeltünk-e
20/22 A kérdező kommentje:
csak úgy mondom hogy a képen nem én vagyok. ő a volt osztálytársam element továbbtanulni szerelmes lett és kicsit meghizott. azt hiszem hogy 160 cm magas de hogy hány kiló arról fogalmam sincs?
2011. júl. 31. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!