Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy hónapja elkezdtem fogyókúr...

Egy hónapja elkezdtem fogyókúrázni, és mostanában már szinte enni sem akarok\tudok. Ez miért lehet?

Figyelt kérdés
Nem ilyen hülyeségekkel próbálkozom, mint az update, meg hozzá hasonlóak. Hanem csak szimplán kevesebbet kezdtem el enni, és nem eszek kenyeret, tésztát, zsíros ételeket. Szóval inkább ilyen életmód váltás inkább. Másfél hete azonban egyáltalán nem kívánok semmit, és van olyan nap, hogy nem eszem, mert egyszerűen nem tudok. Kicsit olyan érzésem van, hogy ha eszem, akkor dagadtabb vagyok, és rosszul érzem magam miatta. 8kg-ot fogytam azóta.

2013. nov. 6. 22:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Tiltakoznak ^^

Én meg az emberek tömeges megbetegítése ellen tiltakozom. Verbálisan, nonverbálisan, kulturáltan, vadul (egyik sem hatékony egyébként), és érdekel valakit? :)

Az ilyen söpredék majmok akik egyszer betanulták hogy a zsírevés rossz, káros a saját népüket gyengítik, betegítik meg az inkompetenciájukkal.. jobb lenne ha inkább senki sem adna tanácsot, minthogy ilyen mitugrászok osztogassál az 'észt'. Persze, multi cégeknek és gyógyszergyártóknak ez a jó.. ne együnk zsírt, majd jó kis búzát, szépen megpusztulunk tőle. De óóó, hát a zsír, azt nee, attól elhízik EGY HÚSEVŐ!

[link]

no comment, a hülyeség eddig gyógyíthatatlannak tűnik. akit egyszer magába szippantott a kamu orvoslás, dietetika mocska.. mint egy fekete lyuk, nem engedi többé.. leépítik az ember gondolkodását.

2013. nov. 7. 10:52
 12/14 Vörösnefelejcs ***** válasza:

Engem is zavar, ha egymást gyepülik, de nem vagyok hajlandó beszállni.

Azt azért megjegyzem, hogy nem annyira azt látom bajnak, hogy a kérdező mit eszik és mit nem eszik, mint azt, hogy egyáltalán nem eszik. Hóóó.

2013. nov. 7. 13:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Forget me not: valakiknek pedig meg kell őrizniük a civilizáltságot is, Te nagyon jól csinálod szerintem!
2013. nov. 7. 13:47
 14/14 Vörösnefelejcs ***** válasza:
Off: mert már tanultam a hibámból. :)
2013. nov. 8. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!