Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Néptánccal tudok fogyni?

Néptánccal tudok fogyni?

Figyelt kérdés
heti 3x járok rendszeresen próbákra. 155cm vagyok és 53 kg.
2013. nov. 5. 21:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Persze, mivel rendszeres mozgás. Feltéve, ha nem eszel mellette mértéktelenül.
2013. nov. 5. 22:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Én heti 4x Taichizom, de be is ba.szna ha elkezdenék fogyni csak mert 2-3 órát végig edzek intervallumosan..

A mozgás szerencsére nem fogyaszt, de egy néptánc.. nos nem tudom, egyáltalán mekkora izommunkát takar. Egy taichi edzés, jó esetben intenzív küzdősportnak tekinthető, terhelés szempontjából.

Namm, az egész kajáláson múlik.

2013. nov. 5. 23:23
 3/6 anonim ***** válasza:
utolsó: egy intenzív tánc az rohadt fárasztó, izzadsz mit állat.
2013. nov. 5. 23:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem állítottam hogy nem. De az izzadás az kevés, hormonális zavarok amiket az étkezés okoz, vagy bármi.. nem hoz helyre az izzadás, a kemény izommunka.. Oké, valamit javíthat az inzulin érzékenységen.

De főleg étkezés kérdése lesz. Lehet hízott és szálkás néptáncos, egyik kenyeret eszik a másik mondjuk húst.

2013. nov. 5. 23:33
 5/6 anonim ***** válasza:
De tök rendben van a súlyod, max -3,4 kg...
2013. nov. 6. 06:26
 6/6 anonim válasza:
Még régebben találkoztam ezzel a kérdéssel, de most visszajöttem megírni, hogy a tegnap esti fellépésünk után, konkrétan ma reggel, 1 kilóval kevesebbet mért a mérleg mint tegnap reggel, és a nadrágszíjat beljebb kellett húznom. :D És még mindig hulla vagyok. :D
2014. febr. 28. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!