13 éves vagyok 157 cm és 78 kg! 20 kilót szeretnék fogyni! Mennyi idő alatt birom leadni? És így menni fog?
Reggeli: Zsömle vagy Barna kenyér+sonka
Tízórai: Gyümölcs
Ebéd: Amit főznek csak fél adag
Uzsonna: Gyümölcs
4-5 óra fele 30 perc futás
Vacsora: Natúr joghurt
Nem, ez folytatása annak a beteg táplálkozásnak amivel elhíztál.
A joghurt, kenyér (zsemle, mindegy búza és kész) továbbra is csak gyengíteni fog. Ha keveset eszel ezekből, akkor is károsak lesznek, és még energiád sem lesz.
Hús és zöldségevő vagy, kár, hogy ezt a szüleid nem tartják szem előtt. Próbálj meg eszerint élni, enni.
És fent újra olvashattunk egy paleo őrültet.
Az étrendre ráfér egy kis reform. Pl zsömlét ne, inkább teljes kiörlésű kenyeret egyél (az nem elég hogy barna, lehet szimplán adalékanyagtól is) Sonkával és sok zöldséggel mehet. Tízórai jó, ebéd jó bár ha sült hús van akkor edd meg mind, abból akármennyit ehetsz. Uzsonna is jó, a mozgás is a vacsi az is, de ez így kevés. Vacsira ehetsz tojást, túrót, sült húst is. Ha az ebédben nincs hús (vagy hal) , akkor otthon kérj anyudtól. A fehérjére szükség van az izmok épüléséhez. Mármint segít, hogy ne izomból, hanem zsírból fogyj. Én ennyi idősen nem bírtam 30 percet futni szóval ha te is most állsz neki neked se fog menni, de ne hagyd abba ha az elején csak pár percig bírod, majd belerázódsz. Lefekvés előtt 3 órával is egyél valamit, ha esetleg távolabb esne a vacsi. Tízórai és uzsira egyébként még mehet zöldség is és diófélék. Próbáld összeszámolni a kalóriát, hogy 1300-1500 közé essen egy nap. Sok kalória adatbázis van a neten
Az első válaszolóra kérlek ne hallgass,csak egy újabb pale diéta mániással van dolgunk.
A zsemle tényleg nem a legjobb választás,maradj inkább a teljes kiőrlésű dolgoknál(tudom,hogy nem a legolcsóbbak és nyilván nem állíthatsz haza azzal hogy miket vegyenek meg neked,szóval így problémás a dolog).
Futás mellé én ajánlanám Jillian Michaels tornáit,nagyon jól megdolgoztatnak.
Tudományosan megvizsgálva, a teljes őrlésű vackok semmivel, az ég világon semmivel sem előnyösebbek mint a sima olcsó zsemle.
Tehát akik a teljes őrlésű gabona termékeket reklámozzák, csak a világméretű általános megtévesztés kis apró ártatlan gyökér elemei. Szajkózzák az évtizedes hülyeségeket, ők sem tudják miért. Azt hiszik ezzel segítenek (neked), azt hiszik divatos leszólni másokat (engem), közben nem tudnak voltaképp semmit sem. Amit tudni vélnek, az viszont elavult, sosem bizonyított, legyen már vége. Új világ van, új idők járnak, a sötétségben a láng világosságot hoz, el fognak múlni az unalmas, kudarcot valló eszmék.. szépen lassan. Menjetek és múljatok el, ne terjesszétek azt amit már évtizedeken át terjesztettek előttetek, és semmit sem segített. Lejárt az időtök, ha idősebbek vagytok akkor a saját életetekkel foglalkozzatok, ha fiatalok akkor meg viselkedjetek is úgy, és ne az öregek, a 1900-as évek elavult áltudományos állításait szajkózzátok, reformáljátok már újra a csökött gondolkodásotokat!
Ismételgető kis majmok, semmi önálló gondolatra nem vagytok képesek ugye, csak
Kalóriaszámolgatás, futás és egy primitív torna, ennyi az igényszint? Egy 13 éves kölyök számolgassa a kalóriákat?
NEM FOGJÁTOK FEL, HOGY EZ NEM TERMÉSZETES? Az egészséges ember nem foglalkozik kalóriamennyiségekkel, ez egy modern, divatos de idióta szokás, ami csak azoknak kell, akik hulladékot esznek. És együtt ajánlgatjátok a sz.arevést a kalóriaszámolgatással.. Miért ne egyen olyan kaját inkább, ami eleve egészséges? Fel sem tűnik nektek, hogy még a módszer amit ajánlotok az is az általatok ajánlott hulladék malactáp minőségű takarmány ellen védekezik? Azért lőnétek be a kalóriabevitelt 1300-1500 kcal közé, mert ha többet esztek ilyen mocskokból, akkor elhíztok.. De fogjátok már fel, hogy ha normális minőségű ételeket ennétek, akkor nem hízna fel a testetek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!