1200 kcal könnyű fizikai munka melett elegendő? Heti fél vagy 1 kg szeretnék fogyni!
Mostmár semmit se értek,az orvosok 1200 kcal javasolnak,amivel semmilyen mozgás mellett heti fél kg lehet fogyni. Én kézilány vagyok egy konyhán,mosogatás,takarítás,zöldségpucolás.Az érdekelne hogy elég az 1200 kcal napi 4-5 étkezésre elosztva?
Mai kaja:
Reggel: 8 dkg rántott cs.mell,fél kifli
Ebéd: Mivel oktatáson voltam,6 db fornetti pogácsa,de amúgy saláta szokott lenni grillezet csirkemellel
Uzsi: Fitness müzli
Vacsi: csirkemell sonka abonettel és light vajkrémmel. (3 szelet)
A napi kajám,amúgy reggel általában abonett,vagy puff rizs csirkemellel,ubival,light sajttal.
Tízóraim általában egy alma,vagy mandarin
Ebéd: vagy grillezet csirkemell üresen,vagy salátamixel,vagy savanyusággal
Uzsi: 1 db activia joghurt
Vacsi ua mint reggel,vagy pedig shake por.
De azért szeretettel várom az étrend összeállításokat. (Tojást) nem szeretem!Köszi!
Ultra loss, az elég gyenge. Pont beleillik abba a vonalba ami Rád jellemző lehetne.
Elhitted, hogy 1200 kcal alatt kell enned, elhitted hogy az ultra loss nem egy ócska sz.ar, nem eszel finom húsokat, zsírt csak a száraz csirkemellet. Rajtad áll hogy változtass.. Én pl. keveset foglalkozom a kajálással, tudom mit lehet enni (hal, tojás, hús, hús, hús, zöldség, gyümölcs, olajos mag) és eszem ha éhes vagyok.. nem ekörül forog az élet. Kerülöm a glutént a tejet és a sok szénhidrátot, az emberek 95%-ának elég ha ennyit megfogad.
nem, valóban. 75 kilós sportos alkatú férfiként, de mivel már most úgy eszem ahogy, nem esélyes különösebben hogy 130 kilós legyek.
nem eszem glutént, nem eszem tejet és nem szedek gyógyszert, ha haldokolnék sem szednék be gyógyszert ami a hormonrendszeremet tönkretehetné. hiszen eleve nem hiszek ezekben.. esélytelen hogy ilyeneket szedjek.
Így aztán .. zöldségektől és zsírtól, hústól az életben nem fogok elhízni. Kizárt, ezért sem kell azon agyalnom, hogy mennyit eszem. Pont annyit amennyi jólesik, meg egy kicsit pluszba.. de az is jólesik, de én napi 2-3 órákat edzem mondjuk, nálam jöhet a plusz igazából.
Ha nem edzenék ennyit, akkor egyszer jóllaknék oszt csókolom, plusz akkor nem kell rizst enni.
De te még ott tartasz, hogy activiával, gluténnal és shake porral (összetétel?) is gyengíted a hormonrendszeredet, emellett NEM qigongozol, keményítőt eszel. Ezek mind mind apró problémák, ezeken változtathatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!