Egy éve nem sprotolok rendszeresen. Milyen sportot válasszak?
Figyelt kérdés
tudom, nagy butaság, de ez az év egy álló rohanás volt, tudom, nem kifogás..
De a probléma még az, h 168cm magas vagyok és kb 86 kg..:(
2008. júl. 8. 01:11
1/6 anonim válasza:
Futás, gyaloglás, úszás, kerékpározás.
2/6 anonim válasza:
Mindenképp olyan sportot válassz amiben kedvedet is leled és nem csak kényszerböl csinálnád. És amire jut idöd legalább heti 3 alkalommal. Ha nő vagy válassz valamilyen aerobic vagy fitness edzést, amit még mindíg kiegészíthetsz futással vagy úszással ha idöd engedi. Ha férfi vagy akkor bármelyik küzdösport is megfelelö lehet.
3/6 anonim válasza:
Én a jógát azért szeretem,mert nem fárad ki benne az ember,nem kell hozzát drága felszerelés,lazít,minden nap lehet csinálni,szép alakom lett tőle,és év közben,mikor sokat kell tanulni,akkor is legalább hétvégeken csinálhatom.Mellé még válasz
4/6 anonim válasza:
bocs,előző válaszadó vagyok...
szoval mellé még választhatsz valamilyen fogyasztó sportot,pl.úszás.azt tanácsolom,hogy ne csak 1 sportot űzz,így jobb lesz a szervezetednek :-)
5/6 anonim válasza:
én 2 évet gerincműtét miatt hagytam ki, utána pilatesszel indítottam(olyan szép derekat,meg feneket csinált, hogy csak ámulok)amikor pörgősebbre vágyom, megyek biciklizni egyet, vagy futni a kutyámmal, de kezdetnek én is csak gyalogoltam sokat, utána lassú kocogás, majd később a futás. a lényeg, hogy fokozatosan kezdj sportolni, fontos a bemelegítés. Mostanában nekem is időhiányom van, de úgy oldottam meg, hogy pl.munkába biciklivel szoktam menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!