Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2 hét koplalással mennyit...

2 hét koplalással mennyit fogyhatok? 174 cm / 66 kg.

Figyelt kérdés
Már feladom, mert semmitől nem birok fogyni!:(
2009. nov. 13. 21:17
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Ha koplalsz akkor lelassul az anyagcseréd,és utána minden falat kaját raktározni fog.Egyél mindenből fél adagot,de ne koplalj.
2009. nov. 13. 21:22
 2/8 anonim ***** válasza:
66%

BMI indexed 21.79, ami a normál érték aljához van közelebb.

Szóval eszedbe se jusson koplalni csak azért, mert fejben kövérnek látod magad, hisz tökéletes a testsúlyarányod!

2009. nov. 13. 21:22
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

a BMI baromság. Nem számol azzal, hogy azok a bizonyos kilók izomból vannak-e van zsírból. lehet valaki 66 kilósan tök zsíros ha nem sportol, de nézhet ki nagyon jól is (ha izmos).

Viszont a koplalás is baromság, mert nem zsírból fogsz fogyni, hanem izomból. Emiatt úgy fogsz kinézni mint egy telisz*rt zokni. Sajna ez az igazság, az a test amin nincs izom nem csak nem esztétikus, hanem löttyedt, és pfúj.

Sportolj, és egyél megfelelő minőségű kaját, és megfelelő mennyiségűt. Így lehet fogyni. A nők lapjás diétákat meg hagyd a fenébe.

2009. nov. 13. 21:30
 4/8 anonim válasza:
58%
hova akarsz fogyni jobban? Amúgy hány éves vagy?
2009. nov. 13. 21:35
 5/8 anonim válasza:
66%

Szerintem se koplalj nem tesz jót az egészségednek... Sportolj és egyél sokszor keveset. Kevesebb édesség vagy szénhidrátteli kaja és egy picit több zöldség és gyümölcs.

Én így vagyok vele

2009. nov. 13. 21:37
 6/8 anonim ***** válasza:
76%
Mi lenne ha rendszeresen sportolnál, tornáznál? Azzal jobban jársz.
2009. nov. 13. 21:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólókkal. Jobban jársz, ha minden nap, legalább hétköznapokon mozogsz egy órácskát. És többször kevesebbet evés. Már mindent leírtak.

Én 1 hónapja járok aerobicra, heti négyszer, és már látszik az eredmény, pedig EGYÁLTALÁN NEM koplalok. És még jó érzés is:)

A BMI meg tényleg hülyeség! Vannak szélsőségek, amiről az ember egyből megállapítja, hogy sovány vagy kövér e. De! Ezt nem a BMI fogja megmondani. Van bmi szerint helyes súlyú, ám látványra baromira elhízott ismerősöm.

2009. nov. 14. 00:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia! Én próbáltam a 2 hetes koplalást, mellette tornáztam is egy kicsit... Nagyon szép eredménye lett! Soha nem volt olyan jó alakom, mint akkor, nagyon jól éreztem magam... De sajnos utána visszahíztam egy kicsit mert sokat ettem..:(

Ja, és amúgy a koplalás után nagyon fájt mindenem, ha ettem.. Nyáron csináltam ezt, de a mai napig vannak problémáim a gyomrommal meg az ételekkel azóta, de most újra kezdtem, és nem esek kisértésbe a kajákkal!:)

Ja, és ha eszel naponta 1x, maximum 2x, de csak cukormenteset, a legjobb csak zoldség és gyumolcs!

2009. nov. 14. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!