Fogyisok! Ti miket esztek ma?
Ma szolid leszek, mert a tegnapi vacsorám, ami némi sós és édes sütiből állt, ránézésre nem is sokból, kb. 1400 kalóriát tett ki s a napom 2800 fölötti lett... Ebből nem akarok rendszert csinálni :D
A kései kelés és a vacsora miatt eszembe se jutott enni 2-ig, akkor ettem egy zöldség smoothie-t 3 deka kesudióval, s egy hagymás rántottát nyers zöldségekkel.
A vacsora zöldségpörkölt lesz kölessel (rizst kivéve bő féléve nem volt nálunk gabona), engem ismerve a zöldség fog dominálni. Plusz sütök mákos muffint (len, kókusz, mák, tojás), azt biztos megkóstolom, de vigyázni fogok, hogy ne legyen sok :) Persze ha éhes leszek, akkor enni fogok.
A kettő között biztos megéhezek még, akkor az egyszerűség kedvéért bedobok valamit a mikróba vagy serpenyőbe, olajos mag lesz benne, opcionálisan tojás is. S tuti lesz 1-2 körte (4 dekások, de igen finomak), nekem mindennap kell gyümölcs, de sosem sok.
Reggeli: Forrócsoki + 2 alma + sonkás szenya.
Tízórai: alma
Ebéd: Mézes mustáros csirkemell rizzsel és desszertre puding.
Uzsonna: Egy zacskó mogyoró.
Huu ma volt a kiéhezésem utáni kaja nap, már szédültem tegnap is nagyon, ma meg áhh erőm se volt muszáj volt ennem, mert már csillagokat láttam:)
Reggeli 2alma, 4db füge, 1nagy fürt szőlő, 1 natur joghurt
tízórai 250g túró
ebéd 1sült csirkemell-pici, az a kis vékony része, 1db sült csirkecomb bör nélkül, 2db répa párolvam 4ek köles+ a húslevesebn főtt pulykanyakak-3nagy db, csontokról a husi
uzsonna 1db alma
vacsora 2db sült csirkecom káposztával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!