Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Létezik, hogy stressz hatására...

Létezik, hogy stressz hatására az ember meghízik?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy az idegeskedéstől, lelki problémáktól hirtelen fogyás követkzhet be. De ez igaz a hízásra is?

2013. okt. 19. 22:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Köztudott, hogy a stressz erősen kalóriadús. Este 6 után különösen.
2013. okt. 20. 00:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha a stressztől elkezd sokat vagy hízást elősegítő ételeket enni, hogyne. Sok ilyen ember van. Gondolom, csak úgy a teste folyamatai nem változnak meg akkora mértékben, hogy a normál súlytartó evésétől hízzon... Persze kevés dolog százas, az emberi test meg tudja lepni a leghozzáértőbbeket is... :D De nyilván a stressz miatti extra evéstől szoktak hízni.
2013. okt. 20. 00:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha kajálással vezeted le, akkor feltétlenül.
2013. okt. 20. 09:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Két véglet van:

Az egyik, aki stressz hatására egyáltalán nem képes enni. Én 10 napon keresztül 4-500 kcalt tudtam enni idegességemben, azt is úgy erőltettem le. Nem volt éhségérzetem. Fogytam négy kg-t.

A másik véglet, aki darálja magába a nasit, csokikákat, gumi cukrot, chipset csak mert ideges és nincs türelme normális kaját enni, leülni az asztalhoz stb. Ők 10 nap alatt 4 kilót híznak. :D

A fenti megállapítások tapasztalat útján születtek. :) Nem tudom, válasz-e a kérdésedre. Remélem igen.

2013. okt. 20. 12:28
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Számomra azért volt furcsa, mivel eddig is nassoltam, mégsem látszott meg rajtam. Most viszont van egy kis lelki bajom, meg stresszelek, ugyanúgy nasizok és pikk-pakk egy hét alatt 4 kiló plussz. Nem nasizok semmivel sem többet, mint régen, de valahogy a csokit, chipset jobban kívánom, mint a rendes ételt. Persze eszek főtt ételt is, csak kevesebbet, mint régen. De mindig is nagy nasis voltam. :D És valahogy nem tudom elképzelni, hogy ha kevesebbet eszem, akkor hogy hogy hízok.
2013. okt. 20. 13:27
 6/7 anonim ***** válasza:

xd Olyan van, hogy stressz idején néhány ember többet zabál és észre se veszi és hoppá hízik.

Amm fogyni szoktak, mert nem tudnak enni a görcsben lévő gyomor idején.

2013. okt. 20. 15:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha jobban kívánod, akkor könnyen lehet, hogy többet is eszel, csak nem tűnik fel. A tömény édességből pedig egy picivel több is jelentős lehet kalóriában.
2013. okt. 20. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!