Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan lehet azt megcsinálni/e...

Hogyan lehet azt megcsinálni/elérni, hogy az ember a munkahelyi gondokat hátrahagyva/semmisnek tekintve, menjen haza és otthon ne is gondoljon a munkahelyére, ha nem ott van?

Figyelt kérdés

Mindenkinél vannak munkahelyi gondok, stressz, negatív dolgok, furcsa v. rosszindulatú emberek, stb.. Tudatosan el lehet azt érni, hogy ha becsuktuk magunk mögött az ajtót a melóhelyen, mikor végzünk, onnantól kezdve nem gondolunk a munkára és a munkahelyre? (pesze, ha nem kell hazavinni belőle..:) )

Mert nyilván, nem sok ember gondol "szeretettel" vagy pozitívan a munkahelyére.. /sajnos../

Hogyan lehet elérni?

2011. dec. 29. 11:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
pia! de amúgy próbálj nap végén arra gondolni, "na ezt is megcsináltam, megoldottam, nagy vagyok, vagy nagy vagyok?" és utána is jöhet a jól megérdemelt lőre
2012. jan. 21. 15:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is pija... ha van meló, van rá pénz is :)
2012. jan. 21. 15:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy szoktam/nem vezető vagyok/: Csak fizetésért dolgozom ott a munka megvár másnap is, így amikor kilépek "kikapcsolom" fejben a munkahelyet. Ez nálam bevált. Az én főnököm hülyébb az átlagnál is, így nem érdemli meg, sőt keveset is fizetnek, hogy otthon én gondolkodjam a butaságukon!
2012. jan. 21. 16:12
 4/4 anonim válasza:
100%

Nekem az vált be, ha nagyon felidegesítettek, akár munkahely, akár suli vagy bárhol, utána elmentem futni, kinéztem magamnak egy olyan távot, amit még éppen bírok teljesíteni és akkor mindent bele! A végére a fejem kitisztult és sokkal jobban éreztem magam.

Másik módszer nálam a zene, vmi jó kis pörgős, vidám zene és már is jobban vagyok.

És mindezek mellett nekem jó, ha egyszer kibeszélhetem magamból a negatív történést. Mert ha csak gyűlik-gyűlik bent egyszer csak megkattan az ember.

2012. jan. 22. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!