Hogyan lehet azt megcsinálni/elérni, hogy az ember a munkahelyi gondokat hátrahagyva/semmisnek tekintve, menjen haza és otthon ne is gondoljon a munkahelyére, ha nem ott van?
Mindenkinél vannak munkahelyi gondok, stressz, negatív dolgok, furcsa v. rosszindulatú emberek, stb.. Tudatosan el lehet azt érni, hogy ha becsuktuk magunk mögött az ajtót a melóhelyen, mikor végzünk, onnantól kezdve nem gondolunk a munkára és a munkahelyre? (pesze, ha nem kell hazavinni belőle..:) )
Mert nyilván, nem sok ember gondol "szeretettel" vagy pozitívan a munkahelyére.. /sajnos../
Hogyan lehet elérni?
Nekem az vált be, ha nagyon felidegesítettek, akár munkahely, akár suli vagy bárhol, utána elmentem futni, kinéztem magamnak egy olyan távot, amit még éppen bírok teljesíteni és akkor mindent bele! A végére a fejem kitisztult és sokkal jobban éreztem magam.
Másik módszer nálam a zene, vmi jó kis pörgős, vidám zene és már is jobban vagyok.
És mindezek mellett nekem jó, ha egyszer kibeszélhetem magamból a negatív történést. Mert ha csak gyűlik-gyűlik bent egyszer csak megkattan az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!