Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sütőtök ehető fogyókúra idején?

Sütőtök ehető fogyókúra idején?

Figyelt kérdés
Én natúr sütöm,nem cukrozom(sokan igen,úgy édesebb).Amennyiben ehetem,mennyit és meddig(tehát este is nassolhatok belőle)?Előre is köszi a segítségeteket!
2009. nov. 11. 15:43
 1/4 anonim válasza:
72%
Pont ma reggel hallottam a rádióban, hogy igen, gyakorlatilag minden mennyiségben! :) Jó étvágyat!
2009. nov. 11. 16:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Ehetsz nyugodtan!Én kismama vagyok,nekem is nagyon ajánlották és én is előszeretettel fogyasztom:))
2009. nov. 11. 16:37
 3/4 anonim ***** válasza:
nem aki fogyni akar ,semmit nem ehet!
2009. nov. 11. 17:50
 4/4 A kérdező kommentje:
KÖSZI,KÖSZI,megnyugodtam!Nem keményen fogyózom(170 cm vagyok és 62 kg)csak nem szeretnék télen úszógumit növeszteni...Minden nap szívesen sütöttem volna eddig is,mert imádom!De így már nyugodtan meg is teszem!Köszönöm szépen a válaszokat,Neked kismama könnyű és gyors szülést(nekem is van 2 fiam,a kisebb 17 hós)
2009. nov. 11. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!