Nagyon bekajáltam, sok szénhidrátot. Holnap hogy tudom korrigálni?
Elég rosszul vagyok, hülye voltam és nagyon sok szénhidrátot ettem, főleg így este felé (kalács, nápolyi, pogácsa, fagyi), totál fel vagyok puffadva :/ És ilyenkor még utána is 1-2 napig mindenhol fel vagyok puffadva, lábamon is érezni szoktam....Azt olvastam ilyenkor több vizet köt meg a szervezet...?
Ha holnap csak zöldségeket eszek ch bevitelhez (paradicsom, uborka, káposzta) meg tojást és halat, akkor kevésbé leszek mindenhol puffadt? :/
(Tervezek egy intervallumos futást is meg egy kis fegyencedzést...)
ÓÓÓóóóó, sok szénhidrátot ettéééééél, szööörnnnyyyűűűűű:D
Sz.arjál bele, úgy általában mozogj sokat, sportolj, és akkor nem csak ma ehetsz sok szénhidrátot, hanem akár minden másnap is, ha kedved tartja.
Az a baj, hogy nagyon szeretem ezeket a vackokat... Én is tudom, hogy 1 naptól nem hízok meg, de délután betoltam egy nagy töpörtyűs pogácsát meg egy marcipán tallért (imádom a marcipánt), gondoltam ha már lúd legyen kövér :D Valaki mindig hoz haza ilyen finomságokat és így elég nehéz megállni, hogy folyton itt vannak körülöttem.
Igen, szerintem eleget eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!