Tapasztalt fogyókúrázók segítségét kérné egy 18 éves lány. Hogyan csináljam?
Nekem ez vált be 0 éhezéssel:
Minden nap futottam amennyit bírtam (2 hónap után folyamatában 20 percre jutottam)
R(6-7): 2sz toast tk kenyér sonkával
T(10): joghurt/gyümölcs/zöldség/zabkása/műzliszelet
E(12-13): sült hús rizzsel/zöldégekkel
U(15): joghurt/gyümölcs/zöldség/zabkása/műzliszelet
V(18): 2 főtt tojás/lecsó/túró/virsli/sült hús
V2(20): ugyanaz mint vacsira csak kevesebbet (mivel éjfélkor szoktam lefeküdni és alvás előtt 3 órávan nyugodtan lehet enni)
Mindig számoltam a kalóriát. Már teljesen ráállt az agyam hogy kb mi 200kcal és az ebéden kívül mindig olyan mennyiségben ettem. Napi 1200-1500kcal volt. Néha aszalt gyümit nassoltam
2 hónap alatt 6 kiló ment le
Aki tapasztalt fogyókúrás, az azt jelenti már jó pár kúrán (fogyáson és visszahízáson) túl van. Biztos ilyenektől kérnél tanácsot, mikor beteg is vagy? :S
Az antidepresszensok mérgek, mielőbb hagyd el őket. Keress jó pszichológust, vele megbeszélheted a bulimiádat is (amúgy önkontrollra szükséged lesz, ha az nincs bármiben el lehet bukni, sajnos ebben is).
Nem kell növelni a napi gyógyszeradagodat, mert pont attól leszel beteg.
Szigorú diétát el kell felejtended, mert az csak tovább rontana a pszichés állapotodon. Meg kell tanulnod természetes módon enned.
Egyébként a táplálkozás hús-zöldség alapú, ennyi. Nem bonyolult, a pszichés betegséged és a gyógyszerszedés, azokkal lesz még sok baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!