MIt ajánlotok? Milyen diétát?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, 169-170 centi,és kb 60-65 kiló :/ Szeretnék kicsit fogyni :D kb 10 kilót,közbe focizni is szoktam,de attól csak a vádlim izmosodik,ajánlanátok valami diétát? Amivel fogyhatnék? vagy edzéstervet? hogy télre is "formában" tartsam magam....2013. okt. 13. 17:18
1/7 anonim válasza:
több sportot!...amúgy meg semmi gond a súlyoddal
2/7 KillBéla válasza:
Tömegelj, embeeeerrr. Ha jány vagy akkor rágcsájjá pufi rizst és hánytasd magad.( Ez valamiért divat.)
3/7 A kérdező kommentje:
Edzésterv?
2013. okt. 13. 18:02
5/7 A kérdező kommentje:
és itt melyik való fogyásra? mert nem akarok én bodybilder lenni...Valaki kérem szépen írna egy edzéstervet? Hogy mit egyek,mikor meg ilyesmi
2013. okt. 14. 15:53
6/7 anonim válasza:
pl.Kilencven napos dieta.Evvel a diétával 10-15kg is le tudsy adni.De ha még sportolsy is gzóraban leadhatod a sujfelesleget. Sok sikert kivanok!
7/7 A kérdező kommentje:
Linkelnél egy jót? Mert neten kerestem,de volt ilyyen is-olyanis és nem tudom melyik a legjobb
2013. nov. 5. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!