Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyhatnék 13 évesen...

Hogy fogyhatnék 13 évesen egészségesen?

Figyelt kérdés
155 cm vagyok, és 47 kg. Tudom, hogy nem vagyok túlsúlyos, de rossz látni, hogy sokkal nagyobb combom van az osztálytársaiménál, főleg úszáson. Kérlek titeket, hogy ne oktassatok ki, hogy most ez a divat a tinilányoknál meg hogy csúnya meg egészségtelen stbstb... 4-5 kg-ot szeretnék fogyni, és azt hiszem nehéz lesz, mivel nincs rajtam sok felesleg, így lassabban kezd el lemenni. Mindennapos tesi van a suliban, plusz heti egyszer táncolok másfél órát, hetente 1x 2x szobabiciklizek 20-30 percet.

2013. okt. 13. 18:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Sok-sok mozgás és ne nassolj, ne egyél édességet és zsíros kajákat. Ne egyél lefekvés előtt 3 órával. Ha ezeket betartod akkor fogyni fogsz teljesen egészségesen. De a mozgás az kulcsfontosságú, arra koncentrálj.
2013. okt. 13. 19:02
 2/3 anonim válasza:

Semmi képen sem fogyókúrával . A combod szerintem csak azért formásabb mert gondolom az a részed hamarabb fejlődik mint a többi.

Majd a többi utol éri.

Csajszi, Kamasz vagy!

Nem kell sok és be éred magad,arányokban.

2013. okt. 13. 19:59
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! :)

Egyébként odafigyelek arra, hogy mit és mennyit eszek, napi 1100 kcal felé nem megyek, talán már megszokta a szervezetem, ezért sem fogyok.

2013. okt. 13. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!