Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatnék le egészsége...

Hogyan fogyhatnék le egészségesen 5-6 kg-t?

Figyelt kérdés
Inkább combra és seggre híztam, ezzel tornáznék rendszeresen heti 3szor. Azonkívül érdekelne hogy nincs e valakinek étrendje amit be tudnék tartani? Nagyon nem érzem jól magam a bőrömben. Köszönöm előre is!
2011. márc. 7. 12:50
 1/5 anonim ***** válasza:

hány cm vagy hány kiló és hány éves?

én 16 vagyok 173 59-60 kiló én is 5-6 kilót szeretnék fogyni heti 2-3szor járok kondi terembe és itthon is tornázok. ma kezdem a diétámat, ami inkább életmód váltás.. reggel eszek egy szendvicset, tízórainak gyümölcsöt vagy joghurtot, aztán ebédre azt ami itthon van majd du még gyümölcs vagy joghurt, és nem vacsizok. 6 urán nem eszek, reggel iszok tejeskávét, de amugy csak vizet, vagy citromos vizet( facsart citrom + víz cukor nélkül.)

2011. márc. 7. 12:54
 2/5 anonim ***** válasza:
ja és még annyit, hogy ebédre általában csirkemellet eszek salátával vagy rízzsel, vagy főzelék, egy héten egyszer sztrapacska, és van egy nap amikor megengedek magamnak egy csokit. ha szeretnéd privátban írok hogy hogy haladok.(1. vagyok)
2011. márc. 7. 12:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Én 24 éves vagyok, 165 cm és 60 kg, nem mondanám h kövér, csak hát itt-ott lerakódtak a zsírpárnácskák.
2011. márc. 7. 12:59
 4/5 A kérdező kommentje:
TORNÁZTAM:) Bíró Icára 45 perces volt:) Olyan jól esett, nem is emlékeztem h ilyen jól esik:) Holnap is fogok:)
2011. márc. 7. 17:18
 5/5 anonim válasza:
én 12 éves vagyok 160cm és 55kg.
2011. márc. 14. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!