Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti mivel motiváljátok magatokat?

Ti mivel motiváljátok magatokat?

Figyelt kérdés

Kezdek kifogyni a motiváló gondolatokból, tekintve hogy már egy éve folyamatosan diétázok orvosi felügyelet mellett. Még 30 kg van hátra és a hócipőm is tele van már.

Sikertörténetekre és motiváló gondolatokra lennék kíváncsi. :) Titeket mi ösztönöz?

2013. okt. 10. 13:10
 1/7 anonim ***** válasza:
karcsún jobban megy a szex.
2013. okt. 10. 13:14
 2/7 anonim ***** válasza:
#1: XD
2013. okt. 10. 14:06
 3/7 A kérdező kommentje:

Hát... kösz az infót, öregem! :D

Máris jobb.

2013. okt. 10. 14:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Igaz,nekem nincs sok súlyfeleslegem,de azért válaszolok.

Szerintem sokkal jobb szép testtel belenézni a tükörbe és elmosolyodni,elégedettnek lenni.Ez többet ér az édességeknél.

2013. okt. 10. 14:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Netes előtte-utána képekkel. Általában nagyobb felesleggel indultak, mint ami nekem van, mégis, ha nekik is ment, nekem miért ne menne.

Plusz, jól akarok kinézni az esküvőmön. :D

2013. okt. 10. 15:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Ne nevessetek ki:)!!!

de engem az hogyha nem csaj hanem pasi lennék akkor nem tetszenék, sőt meg nézném magam, és addig fogyozok hogy mint pasi magamra nézzek és igen is ő jó csaj:)

tehát én igy forditott szemmel nézem.

2013. okt. 10. 17:41
 7/7 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Nekem a megkezdett lenini útra való lépés után (paleó diéta) nem volt szükségem extra motiváció. Ez lényegében ugye egy életmód, amit idő korlátozás nélkül lehet és célszerű csinálni. Természetesen elég erős motiváció volt, hogy a nőket jobban lázba hozzam. Ez elég rendesen sikerült is :)
2013. okt. 10. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!